Επιχειρηματικές αποστολές από το ΣΕΒΕ

Τρίτη, 08 Ιουλίου 2003 10:03

ΤΡΕΙΣ νέες επιχειρηματικές αποστολές -στην Τουρκία, την Πολωνία και τη Ρουμανία- διοργανώνει τον Σεπτέμβριο και τον Νοέμβριο ο ΣΕΒΕ, στο πλαίσιο της υπηρεσίας Expoassistance.

Οι τρεις επιχειρηματικές αποστολές διοργανώνονται με αφορμή τις εκθέσεις «Cebit Bilisim Eurasia» που θα γίνει στην Kωνσταντινούπολη από 2 έως 7 Σεπτεμβρίου 2003, «Polagra 2003» που θα γίνει στην πόλη Πόζναν της Πολωνίας από 16 έως 19 Σεπτεμβρίου 2003 και «Indagra» που θα γίνει στο Βουκουρέστι από 5 έως 9 Νοεμβρίου 2003.

Cebit Bilisim Eurasia

Η έκθεση Cebit Bilisim Eurasia αφορά στον κλάδο υψηλής τεχνολογίας, τηλεπικοινωνιών και λογισμικού και προσελκύει ετησίως περισσότερους από 150.000 επισκέπτες από 40 χώρες, ενώ ο αριθμός των εκθετών για το 2002 ανήλθε σε 900, εκ των οποίων οι 100 ήταν από 20 διαφορετικές ξένες χώρες. Η αγορά της Τουρκίας σε ό,τι αφορά τα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας παρουσιάζει πολλές ευκαιρίες για τους Έλληνες εξαγωγείς, παρά το γεγονός ότι ο όγκος των εξαγωγών μας δεν είναι ακόμη πολύ υψηλός.

Polagra

Η Polagra αποτελεί την κορυφαία έκθεση του κλάδου των τροφίμων και ποτών στην Ανατολική Ευρώπη και στη φετινή διοργάνωση θα εκθέσουν τα προϊόντα τους (τρόφιμα, ποτά, μηχανήματα και εξοπλισμός παραγωγικών μονάδων τροφίμων και catering) περί τις 1.000 επιχειρήσεις από 30 χώρες. Η Polagra προσελκύει ετησίως περισσότερους από 40.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Η Πολωνία αποτελεί μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αγορά 40 εκ. κατοίκων και η αύξηση της κατανάλωσης του κλάδου των τροφίμων και ποτών κρίνεται εντυπωσιακή, ενώ τα περιθώρια κατάληψης ενός αξιόλογου μεριδίου είναι σημαντικά, με δεδομένο ότι το κατά κεφαλήν εισόδημα των Πολωνών αυξάνεται συνεχώς.

Indagra

Η έκθεση Indagra είναι η μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στη Ρουμανία και ο αριθμός των εκθετών (τρόφιμα, ποτά, μηχανήματα και εξοπλισμός) για το 2002 ανήλθε σε 353, εκ των οποίων οι 115 ήταν από 23 διαφορετικές ξένες χώρες. Η αγορά τροφίμων και ποτών της Ρουμανίας παρουσιάζει σημαντικές προοπτικές εξέλιξης για τα ελληνικά τρόφιμα - ποτά, τα οποία έχουν διευρύνει τα τελευταία χρόνια το μερίδιο αγοράς τους.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα