Εmporiki Bank: «Εξυπνες» κάρτες full option

Τετάρτη, 09 Ιουλίου 2003 11:53

TΙΣ ΠΡΩΤΕΣ «έξυπνες» κάρτες full option εξέδωσε η Emporiki Bank, σε συνεργασία με τη VISA International ενώ παράλληλα, η τράπεζα εγκατέστησε 10.000 «έξυπνα» τερματικά.

Η Emporiki Bank με την έκδοση των πρώτων «έξυπνων» καρτών full option είναι η μοναδική ελληνική τράπεζα που υποστηρίζει την εκκαθάριση των «έξυπνων» συναλλαγών εσωτερικά (in house), αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Οπως αναφέρει ο Γιώργος Μιχελής, Γενικός Διευθυντής και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Emporiki Bank, η τράπεζα δεσμεύεται να αξιοποιήσει και να αναβαθμίσει τις προσφερόμενες «έξυπνες» υπηρεσίες. Σταδιακά θα αναπτυχθούν πολλές εφαρμογές που θα βασίζονται στη χρήση των «έξυπνων» καρτών, όπως προγράμματα επαναληπτικής χρήσης (loyalty schemes).

H Emporiki Bank με παρουσία τριάντα χρόνων στο χώρο των καρτών πληρωμής, προχώρησε από το 2000 στο σχεδιασμό μετάβασης στην τεχνολογία EMV chip ενώ προσάρμοσε τα κεντρικά της συστήματα μέσα στο 2001 και εγκατέστησε εντός του 2002 τα πρώτα τερματικά EMV POS σε επιχειρήσεις στην Ελλάδα, στα οποία διενεργούνται συναλλαγές με «έξυπνες» κάρτες.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα