ΚΡΙ-ΚΡΙ Α.Ε. : Από αύριο έως της 18/7 η δημόσια εγγραφή

Τρίτη, 15 Ιουλίου 2003 14:06

Αρχίζει αύριο και θα διαρκέσει έως τις 18 Ιουλίου η δημόσια εγγραφή για την εισαγωγή της γαλακτοβιομηχανίας «ΚΡΙ ΚΡΙ Α.Ε.» στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών (Χ.Α).

Η εταιρεία, που έκλεισε το πεντάμηνο με πωλήσεις αυξημένες κατά 40% και κέρδη προ φόρων διευρυμένα σε ποσοστό 25%, φιλοδοξεί να αποκομίσει σημαντικά κέρδη από την εισαγωγή της στη Σοφοκλέους.

Συνολικά η ΚΡΙ-ΚΡΙ Α.Ε., θα εκδώσει 942.580 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές, εκ των οποίων οι 897.700 μετοχές θα διατεθούν μέσω δημόσιας εγγραφής και οι υπόλοιπες 44.880 με ιδιωτική τοποθέτηση. Οι μετοχές της εταιρείας μετά την εισαγωγή της θα ανέρχονται σε 4.488.480 από 3.545.900 που είναι σήμερα.

Η τελική τιμή διάθεσης θα καθοριστεί με βάση τις προσφορές που θα υποβάλλουν οι θεσμικοί επενδυτές στο βιβλίο υποβολής προσφορών και θα ανακοινωθεί με το πέρας του τριημέρου της δημόσιας εγγραφής.

Σύμβουλος και συντονιστής κύριος ανάδοχος της έκδοσης είναι η Alpha Finance, και λοιποί ανάδοχοι η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, η EFG Telesis Finance, η Τράπεζα Επενδύσεων, η MARFIN Bank, η Πειραιώς, η Ωμέγα, η CFS Χρηματιστηριακή, η Εγνατία Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ, η Ν.Δ. Δεβλέτογλου ΑΧΕΠΕΥ και η ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΧΕΠΕΥ.

Επίσης, εγγραφές θα γίνονται μέσω των δικτύων καταστημάτων της Alpha Bank, EFG Eurobank Ergasias και Emporiki Bank.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΚΡΙ



Σχολιασμένα