Επέκταση της εμπορικής συνεργασίας ΕΛΤΑ-Telestet

Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2003 16:51

Την επέκταση της εμπορικής τους συνεργασίας ανακοίνωσαν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και η Telestet. Στο πλαίσιο αυτό, τα ΕΛΤΑ θα πωλούν και συνδέσεις Telestet με συμβόλαιο, ενώ μέχρι σήμερα διέθεταν κάρτες ανανέωσης του χρόνου ομιλίας για καρτοκινητή τηλεφωνία.

Η νέα συνεργασία ξεκινά με μια προσφορά, στο πλαίσιο του προγράμματος Telestet-40. Ειδικότερα, όποιος κάνει συμβόλαιο στο πρόγραμμα αυτό θα πάρει το κινητό, ένα Siemens Α50, ένα ασύρματο και ένα σταθερό τηλέφωνο, ενώ παράλληλα θα συμμετάσχει στην κλήρωση με δώρο ένα αυτοκίνητο. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2003 και μόνο για τα συμβόλαια που θα πραγματοποιηθούν μέσω των ΕΛΤΑ.

Σε ότι αφορά το εμπορικό και οικονομικό μέρος της συνεργασίας, τα μεν ΕΛΤΑ προσβλέπουν στην αύξηση του τζίρου τους, μέσω του ποσοστού που θα παίρνουν για κάθε συμβόλαιο, ενώ η Telestet προσδοκά αύξηση της πελατειακής της βάσης, καθώς τα προϊόντα της θα πωλούνται σε πάνω από 2000 σημεία πώλησης.

Οι δύο πλευρές άφησαν επίσης να εννοηθεί ότι η συνεργασία τους θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο στις αρχές του φθινοπώρου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα