Στη Citigroup το 100% της Diners Club Europe

Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2003 12:42
UPD:12:56

Την πλειοψηφία του Diners Club Europe, την οποία μέχρι τώρα κατείχε η εταιρεία GTP Holding SpA, συγκεντρώνοντας έτσι την πλήρη (100%) κυριότητα, εφ' όσον κατείχε ήδη το 11,5%, ανακοίνωσε η Citigroup.

Tα καθήκοντα του Chief Executive Officer (CEO), του Diners Club Europe, αναλαμβάνει ο κ. Χρήστος Βασιλειάδης, γενικός διευθυντής της Citibank Consumer Group Ελλάδος και πρόεδρος τους Diners Club Ελλάδος.

Το Diners Club Europe περιλαμβάνει το Diners Club της Μ. Βρετανίας, της Ιρλανδίας, του Βελγίου, του Λουξεμβούργου, της Ολλανδίας, της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Ελβετίας, με σύνολο 1,5 εκατ. πελάτες, ένα εκατ. συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, ετήσιο τζίρο 5,3 δισ. ευρώ και 70 κάρτες συνεργασίας (co-brands), εκ των οποίων είναι η Alitalia, η British Airways, η Road Assistance Italia και άλλες.

Ο κ. Βασιλειάδης, εκλήθη να αναλάβει τη θέση του CEO του Diners Club Europe, παράλληλα με τα καθήκοντα του γενικού διευντή της Citibank Consumer Group στην Ελλάδα, κατά τη μεταβατική περίοδο της πλήρους και ουσιαστικής απορρόφησης του Diners Club Europe από τη Citigroup.

H Citigroup, επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, πιστεύει ότι η εμπειρία του κ. Βασιλειάδη στην επιτυχημένη διεύθυνση του Diners Club Eλλάδος, που ανέδειξε το τελευταίο σε ένα από τα πιο σημαντικά τμήματα του Diners παγκοσμίως, αποτελεί εγγύηση για την επιτυχημένη ενσωμάτωση του Diners Club Europe στον όμιλο.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα