ALAPIS ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ : ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012 17:37

Αθήνα, 28 Νοεμβρίου 2012

 

Αθήνα, Ελλάδα. Η ALAPIS ΑΒΕΕ (εφεξής «ALAPIS» ή «Εταιρεία») γνωστοποιεί την αλλαγή στην σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας (εφεξής «Δ.Σ.»). Συγκεκριμένα, στην συνεδρίαση του Διοικητικού  Συμβουλίου της 27.11.2012 εξελέγη εις αντικατάσταση του παραιτηθέντος Προέδρου και μη εκτελεστικού μέλους κ. Σίμωνος Παπαδογεώργου, ο κ. Δημήτριος Καϊμακάμης και εις αντικατάσταση του παραιτηθέντος Αντιπροέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρείας και εκτελεστικού μέλους κ. Γεράσιμου Παρτίδα, ο κ. Αλέξανδρος Τσαπακίδης. Η εκλογή των νέων μελών θα ανακοινωθεί στην επόμενη Γενική Συνέλευση της Εταιρίας.

Το Δ.Σ. μετά την παραπάνω αντικατάσταση ανασυγκροτήθηκε σε σώμα, σύμφωνα με τις διατάξεις του κ.ν. 2190/1920, του ν. 3016/2002 και του Καταστατικού της Εταιρίας, ως εξής:

1.Δημήτριος Καϊμακάμης του Βλασίου, Πρόεδρος, μη εκτελεστικό μέλος.

2.Ευάγγελος Λώλας του Βασιλείου, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος.

3.Αλέξανδρος Τσαπακίδης του Γεωργίου, μη εκτελεστικό μέλος.

4.Νικολέττα Λαζαρίδου του Βασιλείου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

5.Δημήτριος Αραβοσιτάς του Σπυρίδωνος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

Ο Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ευάγγελος Λώλας, εκπροσωπεί και δεσμεύει την Εταιρία υπογράφων υπό την εταιρική επωνυμία. Η θητεία του ανωτέρω Διοικητικού Συμβουλίου είναι μέχρι την 28.06.2017, δυνάμενη να παραταθεί μέχρι την πρώτη τακτική Γενική Συνέλευση μετά τη λήξη της θητείας του, δυνάμει του άρθρου 19 κ.ν. 2190/1920 και του άρθρου 13 του Καταστατικού της Εταιρείας.

 


Για τυχόν περαιτέρω διευκρινίσεις παρακαλείσθε όπως επικοινωνήσετε με την Υπηρεσία Επενδυτικών Σχέσεων.

Τηλ: +30 213 0175056

E-mail: [email protected]


[email protected]


Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα