Νέος διευθύνων σύμβουλος στη Frigoglass

Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2003 13:31

O κ. Δημήτρης Λόης αναλαμβάνει καθήκοντα της εταιρείας Frigoglass ABEE μετά την αποχώρηση του κ. Δώρου Κωνσταντίνου από τη θέση αυτή http://www.naftemporiki.gr/news/static/03/08/22/810293.htm .

Ο κ. Λόης από το 2001 κατείχε τη θέση του διευθυντή του τομέα Επαγγελματικής Ψύξης της εταιρείας.

Ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Παναγής Βουρλούμης σχολιάζοντας την αλλαγή αυτή στη διοικητική ομάδα επεσήμανε:

«Ο κ. Κωνσταντίνου με την παρουσία και την αποτελεσματική του διοίκηση συνέβαλε τα μέγιστα στην εδραίωση της εταιρείας ως παγκόσμιας δύναμης στο χώρο της επαγγελματικής ψύξης. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του επαγγελματικά σχέδια. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος κ. Δημήτρης Λόης, δυναμικό και ικανό στέλεχος με μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στο διεθνές και απαιτητικό επιχειρηματικό περιβάλλον θα συμβάλει δυναμικά στην περαιτέρω ανάπτυξη και κερδοφόρο πορεία της Frigoglass».

Ο κ. Λόης ξεκίνησε την καριέρα του στην εταιρεία Frigoglass το 1997, αναλαμβάνοντας τη θέση του Γενικού Διευθυντή του εργοστασίου παραγωγής γυαλιού στη Βουλγαρία. Στο πέρασμα των επόμενων χρόνων απέκτησε πολύπλευρη εμπειρία, αναλαμβάνοντας διαφορετικές αρμοδιότητες και διευθυντικούς ρόλους και το 2001 διορίσθηκε Διευθυντής Επαγγελματικής Ψύξης.

Πριν ενταχθεί στη ομάδα της Frigoglass ο κ. Λόης εργάσθηκε στην εταιρεία Grecian Magnesite A.E. ως Business Development Manager και μέλος της διοικητικής ομάδας της εταιρείας για περίοδο 9 ετών.

Είναι κάτοχος πτυχίου B.Sc. Χημικού Μηχανικού από το Πανεπιστήμιο Illinois Institute of Technology και διπλώματος M.Sc. Χημικού Μηχανικού από το Northeastern University της Βοστώνης.

Οι μεταβολές αυτές ισχύουν άμεσα.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΦΡΙΓΟ



Σχολιασμένα