Η ΟΤΕnet στην 68η ΔΕΘ

Παρασκευή, 05 Σεπτεμβρίου 2003 11:08

Τη συμμετοχή της στην 68η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία διοργανώνεται από τη Helexpo από 6 έως 14 Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε η OTEnet.

Οι δραστηριότητες της εταιρίας θα προβάλλονται μέσα από το περίπτερο του Ομίλου Εταιρειών ΟΤΕ (περίπτερο 8 - stand 7) όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερώνονται για τα πλεονεκτήματα όλων των νέων, καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών όπως είναι:

· Οι υπηρεσίες Πρόσβασης OnDSL για οικιακούς και επιχειρησιακούς χρήστες μέσα από τα αντίστοιχα πακέτα OnDSL Home και OnDSL Office.

· Η νέα Υπηρεσία On Wireless για ασύρματη και υψηλών ταχυτήτων πρόσβαση στο Internet. Η Υπηρεσία που ανακοινώθηκε πρόσφατα από την OTEnet, λειτουργεί με τη χρήση μιας κάρτας προπληρωμένου χρόνου ασύρματης πρόσβασης στο Ιnternet, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα διάφορα hotspots που έχει δημιουργήσει ή είναι συμβεβλημένη η εταιρία (αεροδρόμια, ξενοδοχεία, συνεδριακούς χώρους). Μάλιστα, για τις ανάγκες τις 68ης ΔΕΘ, το περίπτερο του Ομίλου ΟΤΕ έχει διαμορφωθεί σε hotspot, παρέχοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα για ασύρματη πρόσβαση στο Internet από τη φορητή τους συσκευή.

· Η πρωτοποριακή συνδρομητική υπηρεσία Email by phone, για πρόσβαση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μέσω τηλεφώνου χωρίς τη χρήση υπολογιστή. Με την υπηρεσία αυτή, οι πελάτες της OTEnet μπορούν με ένα απλό τηλεφώνημα να ακούν τα email τους, να απαντούν σε αυτά, να τα προωθούν σε άλλες ηλεκτρονικές διευθύνσεις, καθώς και να αποστέλλουν νέα.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, τα στελέχη της OTEnet θα παρέχουν ενημέρωση τόσο για τα προϊόντα που προσφέρει η OTEnet στους οικιακούς χρήστες (PSTN-ISDN-ADSL συνδέσεις, SMILE & WEB κάρτες προπληρωμένου χρόνου ομιλίας και πρόσβασης στο Internet) όσο και για τις ολοκληρωμένες λύσεις που παρέχει στις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις (υπηρεσίες κατασκευής και φιλοξενίας εταιρικών sites, υπηρεσίες IP-VPN κα).

Επιπλέον, τα στελέχη της OTEent θα ενημερώνουν τον κοινό για τις προσφορές που πραγματοποιεί αυτό τον καιρό η εταιρία. Συγκεκριμένα για την έκπτωση 30% (για ένα χρόνο) σε όλα τα πακέτα OnDSL Office αλλά και την ειδική προσφορά για web hosting στην τιμή των 150 ευρώ ετησίως.

Τέλος, οι επισκέπτες της έκθεσης θα επωφεληθούν από την έκπτωση 15% που θα γίνεται σε όσους αποκτήσουν νέα ή ανανεώσουν την ήδη υπάρχουσα ΟΤΕnet dial up σύνδεσή online από το stand της ΟΤΕnet.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα