Intralot: Νέα σύμβαση στη Χιλή

Δευτέρα, 08 Σεπτεμβρίου 2003 13:35

Νέα σύμβαση στη Λατινική Αμερική υπέγραψε η Intralot με τον κρατικό οργανισμό της Χιλής «Polla Chilena de Beneficencia» για τη διάθεση και διαχείριση τυχερών παιχνιδιών μέσω εναλλακτικών δικτύων πώλησης σε όλη την επικράτεια της χώρας.

To έργο περιλαμβάνει τη σχεδίαση, προμήθεια, εγκατάσταση, λειτουργία και υποστήριξη μιας ολοκληρωμένης πλατφόρμας που θα διαθέτει και διαχειρίζεται τα παιχνίδια αυτά μέσω Internet, σταθερής (call center) και κινητής τηλεφωνίας.

Η σύμβαση είναι 6ετούς διάρκειας με δικαίωμα ανανέωσης δύο χρόνων, ενώ η έναρξη λειτουργίας του εκτιμάται ότι θα πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος του 2003. Την υλοποίηση της τεχνολογικής υποδομής του έργου θα αναλάβει η Intralot de Chile.

Η νέα πλατφόρμα θα προσαρμοστεί στο σύστημα LOTOS, το οποίο έχει ήδη εγκατασταθεί και λειτουργεί από το 2002, και θα έχει τη δυνατότητα να παρέχει και την υποστήριξη συστημάτων και μεθόδων πληρωμών (pre-payment, post-payment).

Τα προϊόντα που θα διατεθούν μέσω της νέας πλατφόρμας είναι όλα τα υπάρχοντα παιχνίδια της «Polla Chilena de Beneficencia»: ΛΟΤΤΟ, Toto 3, Polla Gol (Προπό), καθώς και τα Ξυστά και παραδοσιακά Λαχεία. Η σύμβαση επίσης προβλέπει ότι μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2004 θα ξεκινήσει μέσω της νέας πλατφόρμας και η διάθεση όλων των παιχνιδιών προκαθορισμένων στοιχημάτων που θα διοργανώνει ο κρατικός οργανισμός της Χιλής.

Σύμφωνα με τη διοίκηση, η νέα σύμβαση ενδυναμώνει τη θέση της Intralot στην αγορά της Λατινικής Αμερικής και αναμένεται να συμβάλει στη αύξηση των πωλήσεων της «Polla Chilena de Beneficencia» καθώς στα έσοδα της θυγατρικής εταιρίας της Intralot στη Χιλή..

Υπενθυμίζεται ότι το 2001 και μετά από διεθνή διαγωνισμό η Intralot υπέγραψε επταετή σύμβαση με τον Κρατικό Οργανισμό τυχερών παιχνιδιών της Χιλής για την προμήθεια, εγκατάσταση και υποστήριξη ενός ολοκληρωμένου on-line δικτύου διεξαγωγής παιχνιδιών.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα