Στη διεθνή διαιτησία προσφεύγει η Ιntracom για την Cosmorom

Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2003 10:20

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ χθες οι πληροφορίες που ήθελαν τη διοίκηση της Inrtacom αποφασισμένη να προσφύγει στη διεθνή διαιτησία για το θέμα της Cosmorom. Την πρόθεσή της αυτή δημοσιοποίησε χθες η διοίκηση της επιχείρησης. Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Σχετικά με το ζήτημα του χρέους της Cosmorom (θυγατρικής κινητής τηλεφωνίας της RomTelecom που ανήκει κατά πλειοψηφία στον ΟΤΕ) προς την INTRACOM για προμήθεια εξοπλισμού ανακοινώνεται ότι: Μετά τη μακροχρόνια προσπάθεια της INTRACOM για εξεύρεση λύσης με φιλικό διακανονισμό, δεν επετεύχθη συμφωνία συμβιβασμού που να γίνεται αποδεκτή από την πλευρά του ΟΤΕ.

Κατά συνέπεια, η INTRACOM έχοντας εξαντλήσει τα περιθώρια διαπραγμάτευσης και για λόγους συνέπειας προς τους μετόχους της, θα προσφύγει τις επόμενες μέρες στην από τη σύμβαση προβλεπόμενη διεθνή διαιτησία του Διεθνούς Διαιτητικού Δικαστηρίου του International Chamber of Commerce στο Παρίσι. Η προσφυγή θα γίνει κατά όλων των εταιρειών του Ομίλου ΟΤΕ, σύμφωνα με το εφαρμοστέο γαλλικό δίκαιο».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ
  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα