ΟΤΕ: Eπιτυχής η κάλυψη των δοκιμαστικών αγώνων

Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2003 13:49

Έτοιμος να αντεπεξέλθει στη μεγάλη πρόκληση των Ολυμπιακών Αγώνων δηλώνει ο ΟΤΕ, καθώς, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, η τηλεπικοινωνιακή κάλυψη των δοκιμαστικών αθλητικών διοργανώσεων του Αυγούστου στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Το τηλεπικοινωνιακό δίκτυο του ΟΤΕ, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, ανταποκρίθηκε άψογα καλύπτοντας πλήρως τις αυξημένες ανάγκες 1.591 αθλητών, 1.472 εργαζομένων και 193 δημοσιογράφων από την Ελλάδα και το εξωτερικό «αποδεικνύοντας τη δέσμευση και την ετοιμότητα όλων των εργαζομένων του ΟΤΕ εν όψει της μεγάλης κοινής προσπάθειας».

Έχοντας αναλάβει κατ’ αποκλειστικότητα όλες τις εγκαταστάσεις σταθερής τηλεφωνίας, ο Όμιλος ΟΤΕ ήδη υλοποιεί περισσότερα από 5000 έργα / δράσεις που θα μεταφέρουν τη φωνή των Ολυμπιακών Αγώνων σε όλο τον κόσμο σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Στο πλαίσιο αυτό, ανέπτυξε το τηλεπικοινωνιακό του δίκτυο σε Ολυμπιακές διαστάσεις, εφαρμόζοντας αρχιτεκτονική και τεχνολογία που θα χρησιμοποιηθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ προχώρησε στην ταχύτατη εγκατάσταση τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και δικτύων και στη συνέχεια στην απρόσκοπτη παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών εντός των επτά Ολυμπιακών Αθλητικών Χώρων.

Ας σημειωθεί ότι για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκε με επιτυχία το πενταψήφιο τηλεφωνικό δίκτυο, το οποίο θα συνδέει όλους τους Ολυμπιακούς Χώρους κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Αναλυτικά, τα διάφορα κυκλώματα και τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες που διατέθηκαν είναι:

· 10ψήφιες τηλεφωνικές συνδέσεις

· 5ψήφιες τηλεφωνικές συνδέσεις

· Συνδέσεις ISDN

· Καρτοτηλέφωνα

· 1280 συνδέσεις TETRA

· Μισθωμένα κυκλώματα 2 Mbit/s

ενώ κατασκευάσθηκαν επιπλέον:

· Δύο τηλεοπτικά κυκλώματα από κάθε Ολυμπιακό Χώρο και

· 10 κυκλώματα ραδιοφωνικών σχολίων

Στην επιτυχία αυτή, καταλήγει η ανακοίνωση, συνετέλεσε τόσο η διαρκής παρουσία περίπου 100 στελεχών του ΟΤΕ εντός των Ολυμπιακών Χώρων όσο και το προσωπικό που εργάζεται στις εγκαταστάσεις του ΟΤΕ στην Αττική.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα