Nέα επενδυτικά προϊόντα από τη Eurobank

Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2003 11:30

ΤΡΙΑ νέα προϊόντα προστίθενται στη σειρά των επενδυτικών προϊόντων eurobank capital protect του private banking της Eurobank, τα οποία προσφέρουν 100% εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου στη λήξη της προθεσμιακής κατάθεσης και δυνατότητες υψηλών αποδόσεων.

Πρόκειται για δύο προϊόντα σε δολάριο ΗΠΑ και ένα σε ευρώ που διατίθενται στους επενδυτές από τις 15 Σεπτεμβρίου - 15 Οκτωβρίου και έχουν ως ελάχιστο ποσό τα 50 χιλιάδες ευρώ ή δολάρια.

- Το Callable Range Accrual (USD) VI είναι προθεσμιακή κατάθεση υπό όρο πρόωρης εξόφλησης, μέγιστης διάρκειας 10 ετών σε δολάριο ΗΠΑ, με απόδοση η οποία συνδέεται με το διατραπεζικό επιτόκιο δολαρίου ΗΠΑ τριμήνου (3M USD Libor). Κατά το πρώτο έτος της επένδυσης ο επενδυτής δικαιούται κάθε τρεις μήνες σταθερή ετησιοποιημένη απόδοση 6,75%. Για τα επόμενα έτη, ο επενδυτής δικαιούται κάθε τρεις μήνες ετησιοποιημένη απόδοση έως και 6,75%.

- Το SuperTarget (USD) είναι προθεσμιακή κατάθεση υπό όρο πρόωρης εξόφλησης, μέγιστης διάρκειας 10 ετών σε δολάριο ΗΠΑ, με απόδοση η οποία συνδέεται με το διατραπεζικό επιτόκιο δολαρίου ΗΠΑ 6 μηνών (6M USD Libor). Κατά το πρώτο έτος της επένδυσης ο επενδυτής δικαιούται κάθε έξι μήνες μια σταθερή ετησιοποιημένη απόδοση 9%. Για τα επόμενα έτη, ο επενδυτής δικαιούται κάθε έξι μήνες κυμαινόμενη ετησιοποιημένη απόδοση η οποία εξαρτάται από το 6Μ USD Libor στο τέλος κάθε εξαμήνου.

- Το Global Allocator (EUR) III είναι επένδυση πέντε ετών σε ευρώ συνδεδεμένη με την απόδοση ενός μικτού χαρτοφυλακίου, το οποίο αποτελείται από επιλεγμένα αμοιβαία κεφάλαια (40% από ομολογιακά α/κ, 40% από μετοχικά α/κ, 20% από α/κ αντιστάθμισης κινδύνου (Fund of Hedge Funds).



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΡΩΒ



Σχολιασμένα