Επενδύσεις 14 εκατ. ευρώ από την Ελληνική Υφαντουργία

Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2003 11:41

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ επενδύσεων ύψους περίπου 14 εκατ. ευρώ εντός του 2003 υλοποιεί η Ελληνική Υφαντουργία με στόχο τη βελτιστοποίηση του κόστους, την καλύτερη διαχείριση των αποθεμάτων και τη συνεχή ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων.

Αυτό ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Ιωάννης Ακκάς, σε πρόσφατη ημερίδα της Capital Link, προσθέτοντας ότι, παρά τις αρνητικές διεθνείς συγκυρίες, η εταιρεία συνεχίζει να διατηρεί την κερδοφορία της σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Οι άξονες δράσης της εταιρείας επικεντρώνονται στην ανάπτυξη νέων προϊόντων denim, στη διεύρυνση της πελατειακής βάσης και στην αριστοποίηση του επιπέδου εξυπηρέτησης πελατών, καθώς και στη διείσδυση σε νέες αναπτυσσόμενες αγορές είτε σε επίπεδο παραγωγής είτε σε επίπεδο εμπορικών συνεργασιών.

Σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου του 2003, ο κ. Ακκάς επεσήμανε ότι η παράταση της ύφεσης στην παγκόσμια οικονομία σε συνδυασμό με την ισχυρή άνοδο του ευρώ έναντι του δολαρίου ΗΠΑ, που έπληξαν όλες τις ευρωπαϊκές εξαγωγικές επιχειρήσεις, ήταν οι παράγοντες που δεν ευνόησαν τη βελτίωση των οικονομικών μεγεθών της εταιρείας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα