H Coca-Cola 3E επιβεβαιώνει τις προβλέψεις της για το σύνολο της χρήσης 2003

Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2003 16:34

H Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε. (Coca-Cola Τρία Έψιλον) θα επιβεβαιώσει σήμερα τις προβλέψεις της για το σύνολο της τρέχουσας χρήσης, όπως αυτές είχαν δημοσιευθεί με τα αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου 2003.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, κατά τη διάρκεια σημερινής παρουσίασης της εταιρείας προς αναλυτές και επενδυτές στη Ρωσία τα ακόλουθα σημεία:

Το ποσοστό αύξησης πωλήσεων για το σύνολο της χρήσης αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 7%-9% (πλησιέστερα στο εύρος 7-8%), η αύξηση του δείκτη EBITDA αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 11%-13% (πλησιέστερα στο εύρος 12-13%), ο δείκτης EBIT αναμένεται να αυξηθεί κατά 30%-35%, τα καθαρά κέρδη αναμένεται να κυμανθούν μεταξύ €90-100 εκατομμύρια και ο δείκτης ROIC αναμένεται να αυξηθεί κατά 150 ποσοστιαίες μονάδες και να φτάσει ποσοστό 6,6%.

Ανώτερα στελέχη τόσο της διοίκησης του Ομίλου όσο και της αρμόδιας περιφέρειας θα ενημερώσουν αναλυτές και επενδυτές σχετικά με την απόδοση της εταιρείας και των προβλέψεών της για το σύνολο της χρήσης αναφορικά με τις δραστηριότητες της στην αγορά της Ρωσίας.

Ο όγκος πωλήσεων για το σύνολο της χρήσης 2003 αναμένεται να αυξηθεί κατά περίπου 10%, και τα έσοδα από πωλήσεις αναμένεται να σημειώσουν διψήφιους ρυθμούς ανάπτυξης. Η Coca-Cola Τρία Έψιλον θα επιβεβαιώσει επίσης την πρόβλεψή της ότι ο δείκτης EBIT και τα καθαρά κέρδη για τη Ρωσία θα είναι θετικά για το σύνολο της χρήσης 2003.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον θα ενημερώσει επίσης αναλυτές και επενδυτές σχετικά με την πορεία των εργασιών της στις αγορές της Ιταλίας και της Πολωνίας, καθώς και τις προβλέψεις της γι' αυτές. Ο όγκος πωλήσεων για την Ιταλία για το διάστημα Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2003 και για το σύνολο της χρήσης 2003 αναμένεται να αυξηθεί κατά 6%. Ο όγκος πωλήσεων για την Πολωνία για το διάστημα Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2003 και για το σύνολο της χρήσης 2003 αναμένεται να αυξηθεί κατά 10%. Η παρουσίαση θα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Εταιρείας www.coca-colahbc.com .

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον είναι ένας από τους μεγαλύτερους εμφιαλωτές προϊόντων της The Coca-Cola Company παγκοσμίως και δραστηριοποιείται σε 26 χώρες με συνολικό πληθυσμό μεγαλύτερο από 500 εκατομμύρια ανθρώπους. Η εταιρεία είναι εισηγμένη στα χρηματιστήρια της Αθήνας (ΧΑ:EEEK), του Λονδίνου (LSE:CCB) και της Αυστραλίας (ASX:CHB). Οι αμερικανικοί αποθετήριοι τίτλοι (ADRs) διαπραγματεύονται στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE:CCH).



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα