Η Τράπεζα Πειραιώς για την επένδυση στο κτίριο του ΜΤΣ

Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2003 13:46

Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα που αφορούν την επένδυση στο κτίριο του Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΜΤΣ) η εταιρεία Picar Ανώνυμη εταιρεία εμπορικής εκμεταλλεύσεως και διαχειρίσεως χώρων Μετοχικού Ταμείου Στρατού, θυγατρική κατά 100% της Τράπεζας Πειραιώς, ανακοίνωσε τα εξής:

«Εν όψει της αποπεράτωσης του κτιρίου το 2004, η εταιρεία βρίσκεται σε συνομιλίες, με ισχυρούς εμπορικούς οίκους που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό, για την αξιοποίηση του.

Έως τώρα υπάρχουν πολλές και σημαντικές προτάσεις, οι οποίες είτε βρίσκονται στο στάδιο των επαφών και της αξιολόγησης, είτε στο στάδιο πιο προχωρημένων συζητήσεων, για την διαμόρφωση των πιθανών συνεργασιών. Όταν οι συνομιλίες αυτές ολοκληρωθούν, η Picar θα προχωρήσει αμέσως στην γνωστοποίησή τους.

Οτιδήποτε άλλο στο μεταξύ προβάλλεται στον Τύπο, είναι πρόωρο».

Το κτίριο του ΜΤΣ, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, θα έχει αποπερατωθεί κατά το ήμισυ μέχρι το Μάρτιο του 2004 (οπότε και θα αρχίσει να λειτουργεί η πλευρά επί της Πανεπιστημίου), ενώ μέχρι τον Οκτώβριο του ίδιου έτους θα έχει αποπερατωθεί και θα αρχίσει να λειτουργεί και η άλλη πλευρά (επί της Σταδίου).



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΕΙΡ



Σχολιασμένα