Notos Com: Συγχώνευση με απορρόφηση της Big City

Τετάρτη, 01 Οκτωβρίου 2003 17:38

Στο πλαίσιο της εξυγίανσης της δραστηριότητας του Ομίλου στον κλάδο των ηλεκτρονικών υπολογιστών, η Notos Com Holdings ΑΕ αποφάσισε να προχωρήσει, μέχρι το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2004, σε συγχώνευση με απορρόφηση της Big City, ανακοινώθηκε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου.

Η Notos Com Holdings εξαγόρασε το σύνολο των μετοχών της Big City (κατείχε το 56%) από τους παλαιούς μετόχους έναντι ποσού χαμηλότερου των 50.000 ευρώ. Η παραγωγή των προϊόντων που διαθέτει η Big City στην αγορά, ανατέθηκε στην C n G Communications ΑΕ του κ. Γριμπογιάννη, εταιρεία που εισάγει και συναρμολογεί notebooks που διατίθενται στην αγορά με την επωνυμία Genesis. Με τον τρόπο αυτό, η Big City μετατρέπεται σε αμιγές δίκτυο λιανικής. Το δίκτυο των Franchisee θα εφοδιάζεται πλέον από την C n G Communications.

Μέχρι το τέλος Οκτωβρίου θα κλείσει το κατάστημα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Η διοίκηση της Big City θα μεταφερθεί στα γραφεία του Ομίλου στη Κηφισιά.

Για τη χρήση του 2003, ο κύκλος εργασιών του Ομίλου αναμένεται να διαμορφωθεί σε 245,7 εκατ. ευρώ, αυξημένος κατά 12,3%, ενώ τα κέρδη προ φόρων σε 28,3 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 20,6%.

Μέχρι τα Χριστούγεννα η διοίκηση εκτιμά ότι θα λειτουργήσει το νέο πολυκατάστημα Λαμπρόπουλος Home στο κέντρο της Αθήνας, ενώ σε δύο χρόνια θα είναι έτοιμα τα νέα γραφεία με αποθήκες επί της Αττικής οδού.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα