SALFO: Επέκταση της σύμβασης με το αεροδρόμιο της Ντόχα

Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013 16:42

Δύο συμβάσεις επέκτασης της παροχής υπηρεσιών της υπέγραψε η εταιρεία συμβούλων μηχανικών SALFO & Associates SA με τον Οργανισμό Ανάπτυξης του Νέου Αερολιμένα της Ντόχα (NDIA).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι δύο συμβάσεις αποτελούν επέκταση της σύμβασης, που ανατέθηκε στη SALFO & Associates SA, τον Απρίλιο του 2007, κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού, για τη διαχείριση και επίβλεψη της κατασκευής του αυτοκινητόδρομου RasAbuAbboud που συνδέει το Νέο Διεθνές Αεροδρόμιο της Ντόχα με την πρωτεύουσα του κράτους του Κατάρ.

Το πρώτο έργο αφορά στην επίβλεψη της διαμόρφωσης τοπίου και της παραγωγής και εγκατάστασης των στύλων φωτισμού και σημαιών, ενώ το δεύτερο αφορά στην επίβλεψη της διαμόρφωσης τοπίου του παραλιακού μετώπου (Corniche), των ποδηλατοδρόμων, των σταθμών λεωφορείων και των σκιάστρων των χώρων στάθμευσης του αεροδρομίου.

Στο πλαίσιο αυτών των συμβάσεων, η SALFO & Associates SA έχει την ευθύνη της διαχείρισης και επίβλεψης των έργων, της διασφάλισης ποιότητας, του ελέγχου των μελετών, του ελέγχου και παρακολούθησης του κόστους και του χρονοδιαγράμματος. Ο συνολικός προϋπολογισμός των συγκεκριμένων έργων ανέρχεται σε 140.000.000 ευρώ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα