Όμιλος Χατζηϊωάννου Holdings-Παρουσίαση σε θεσμικούς

Τετάρτη, 08 Οκτωβρίου 2003 14:56

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών, στο πλαίσιο των τακτικών της εκδηλώσεων, η παρουσίαση της εταιρείας Χατζηιωάννου Holdings SA.

Ο κ. Χατζηιωάννου αναφέρθηκε στη σημασία που έχει για τον όμιλο η έναρξη λειτουργίας του τέταρτου καταστήματος Virginware στην Αγγλία από την Unique Commerce, θυγατρική σε ποσοστό 100% της Χατζηιωάννου Ηoldings, η οποία έχει την εκμετάλλευση του εμπορικού σήματος Virgin για προϊόντα έσω ένδυσης παγκοσμίως και χωρίς χρονικό περιορισμό.

Μέχρι τώρα λειτουργούσαν τρία καταστήματα στην Αγγλία (Λονδίνο, Ρέντιγκ, Μπέρμιγχαμ), ενώ το τέταρτο άνοιξε στο Τράφορντ του Μάντσεστερ. Μέχρι το τέλος του 2003 ο όμιλος εκτιμά ότι θα λειτουργούν συνολικά οκτώ καταστήματα VirginWare στην Αγγλία.

Ο Όμιλος Χατζηϊωάννου Holdings δραστηριοποιείται στον κλάδο της έσω και έξω ένδυσης με δικά του εμπορικά σήματα (Venus Victoria, Belinda, Diana), ενώ παράγει προϊόντα και για γνωστές εταιρείες στο εξωτερικό (Adidas, Diesel, Champion, Kastard, Banana Republic κ.α.).

Η παραγωγική μονάδα του ομίλου είναι η Vertical ΑΒΕΕ. Οι πωλήσεις της Vertical διοχετεύονται σε ποσοστό 61% στις αγορές του εξωτερικού και αντισταθμίζουν τη χαμηλή ζήτηση λόγω της ύφεσης που χαρακτηρίζει την ελληνική αγορά.

Στον τομέα λιανικής σε είδη ένδυσης και υπόδησης στην Ελλάδα ο όμιλος δραστηριοποιείται μέσω της εταιρείας Sprider που έχει καταθέσει φάκελο για την εισαγωγή της στο ΧΑ και βρίσκεται στο τελικό στάδιο των εγκρίσεων από τις αρμόδιες αρχές.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα