Τράπεζα Πειραιώς: Επιτυχημένη η συνεργασία με ING

Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2003 14:13

Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά με τη συνεργασία του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς και ING, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, Μιχάλης Κολακίδης, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση της τράπεζας με την πορεία της συνεργασίας και την εξέλιξη των εργασιών.

Ειδικότερα, όπως επισήμανε ο κ. Κολακίδης, στον τομέα του Asset Management έχουν ολοκληρωθεί οι συγχωνεύσεις των Αμοιβαίων Κεφαλαίων και η διαχείριση και διάθεση επενδυτικών προϊόντων διενεργούνται από κοινού μέσω της ING-Πειραιώς ΕΠΕΥ με μεγάλη επιτυχία, ιδιαίτερα μετά τη διάθεση στην αγορά των προϊόντων προστασίας κεφαλαίου ING Protected Mixed Funds.

Στον τομέα του Bancassurance λειτουργεί ήδη επιτυχώς σε πιλοτική βάση η διάθεση τραπεζικών προϊόντων retail (στεγαστικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες) μέσω του δικτύου της ING. Με την άφιξη του κ. Τρ. Λυσιμάχου που αναλαμβάνει Γενικός Δ/ντής Ομίλου Πειραιώς για ασφαλιστικές εργασίες και Πρόεδρος της Πειραιώς Πρακτορειακής, ενδυναμώνεται η συνεργασία με τηνING-Πειραιώς η οποία υπό τη διοίκηση του κ. D.Knibbe παρέχει ασφαλιστικά προϊόντα για διάθεση μέσω των δικτύων της Πειραιώς και της ING.

Τα ετησιοποιημένα ασφάλιστρα της ING-Πειραιώς βρίσκονται ήδη στο επίπεδο των 20 εκατ . ευρώ σημειώνοντας μεγάλη ανάπτυξη στις ομαδικές ασφαλίσεις, προγραμματίζεται δε νέα καμπάνια με νέα προϊόντα ιδιωτών στο άμεσο μέλλον.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΕΙΡ



Σχολιασμένα