Προβλέψεις για τα αποτελέσματα της Πειραιώς

Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2003 11:52

ΑΥΞΗΣΗ της τάξης του 21% αναμένουν για τα καθαρά κέρδη της Τράπεζας Πειραιώς σε ενοποιημένη βάση οι αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Reuters.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, τα καθαρά κέρδη θα διαμορφωθούν στα 65 εκατ. ευρώ, ενώ τα προ φόρων και μετά από δικαιώματα μειοψηφίας κέρδη εκτιμάται ότι θα ανέλθουν στα 92 εκατ. ευρώ με αύξηση 25%.

Σημειώνεται ότι η Τράπεζα Πειραιώς σε ανακοίνωσή της στις αρχές του μήνα ανέφερε ότι τα καθαρά κέρδη μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας σε επίπεδο ομίλου αναμένονταν αυξημένα κατά 20% τουλάχιστον.

Οι αναλυτές που έλαβαν μέρος στη δημοσκόπηση του διεθνούς πρακτορείου εκτιμούν ότι τα καθαρά κέρδη θα ανέλθουν στα 19,5 εκατ. ευρώ έναντι 13,7 εκατ. ευρώ στο δεύτερο τρίμηνο.

Αύξηση κατά 15% στα καθαρά κέρδη μετά από φόρους του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς προβλέπει η EFG Eurobank Securities, ενώ η Εγνατία ΑΧΕ αναμένει αύξηση της τάξης του 14% στα καθαρά κέρδη της Τράπεζας Πειραιώς.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εννεαμήνου της Τράπεζας Πειραιώς θα γίνει σήμερα μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΕΙΡ



Σχολιασμένα