Εορταστικές εκδηλώσεις για τα 75 χρόνια της TτΕ

Δευτέρα, 03 Νοεμβρίου 2003 13:12

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η επίσημη εκδήλωση για τον εορτασμό της επετείου των 75 χρόνων της Τράπεζας της Ελλάδος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρωθυπουργός κ. Κωνσταντίνος Σημίτης, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Νικόλαος Χ. Γκαργκάνας, και ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κ. Jean Claude Trichet.

Στη συνέχεια ακολούθησε ομιλία του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κ. Λουκά Παπαδήμου με θέμα "Ανάπτυξη με σταθερότητα: Ο ρόλος της νομισματικής πολιτικής".

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε ταινία μικρού μήκους για την ιστορία της Τράπεζας της Ελλάδος.

Στην εκδήλωση παρέστησαν Διοικητές και εκπρόσωποι Κεντρικών Τραπεζών, διεθνών οικονομικών οργανισμών, καθώς επίσης η πολιτική, στρατιωτική και πνευματική ηγεσία της χώρας, μέλη του διπλωματικού σώματος, διοικήσεις και στελέχη των Ελληνικών τραπεζών, επιχειρηματίες και εκπρόσωποι επαγγελματικών και συνδικαλιστικών φορέων.

Ο εορτασμός των 75 χρόνων της Τράπεζας της Ελλάδος περιελάμβανε και συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών που δόθηκε χθες, Κυριακή 2 Νοεμβρίου από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΛΛ



Σχολιασμένα