Wall Street: Προσυνεδριακό σχόλιο

Τετάρτη, 05 Νοεμβρίου 2003 13:55

ΠΤΩΤΙΚΑ κινούνται τα futures στη Νέα Υόρκη εν αναμονή των οικονομικών αποτελεσμάτων της Cisco Systems και των στοιχείων για την πορεία αμερικανικού τομέα υπηρεσιών τον Οκτώβριο.

Στις 13:41 οι προθεσμιακές τιμές στους δείκτες Dow Jones και Nasdaq σημείωναν πτώση κατά 34 και 3,5 μονάδες αντιστοίχως.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των αναλυτών, τα κέρδη της Cisco, της υπ΄ αριθμόν ένα εταιρείας προϊόντων διαδικτύωσης για το Internet, διαμορφώθηκαν στο τρίτο τρίμηνο στα 15 σεντς ανά μετοχή, ενώ τα έσοδά της εκτιμάται ότι έφθασαν τα 4,9 δισεκ. δολ.

Στις 17:00 (ώρα Ελλάδος) θα ανακοινωθεί ο δείκτης ISM για την πορεία του αμερικανικού μεταποιητικού τομέα. Οι αναλυτές σε έρευνα του Reuters αναμένουν υποχώρηση του παραπάνω δείκτη στις 63 μονάδες τον Οκτώβριο από 63,3 μονάδες το Σεπτέμβριο.

Στις 17:00 θα ανακοινωθούν επίσης οι παραγγελίες προς τις αμερικανικές βιομηχανίες για το μήνα Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με τις προβλέψεις αναλυτών, οι εν λόγω παραγγελίες αυξήθηκαν κατά 0,6% έναντι μείωσης κατά 0,8% τον Αύγουστο.

Στις χρηματιστηριακές αγορές της Ευρώπης εξακολουθούν να επικρατούν πτωτικές τάσεις, ενώ η ισοτιμία του ευρώ με το δολάριο έχει διαμορφωθεί στα 1,1456 δολάρια.

Η τιμή του αργού στη Νέα Υόρκη, στις 13:08 (ώρα Ελλάδος), σημείωνε άνοδο κατά 0,21% και είχε διαμορφωθεί στα 28,81 δολάρια ανά βαρέλι.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα