Νέο πρόγραμμα λειτουργίας για τον Όμιλο Εταιρειών Ηρακλής

Τετάρτη, 05 Νοεμβρίου 2003 17:39

Την εφαρμογή πρωτοποριακού προγράμματος λειτουργίας για τις επιχειρησιακές του μονάδες ξεκινά ο Όμιλος Εταιρειών Ηρακλής. Πρόκειται για το πρόγραμμα Advance, το οποίο εφαρμόζεται σε όλες τις επιχειρησιακές μονάδες του τομέα τσιμέντου του Ομίλου Lafarge παγκοσμίως και το οποίο στοχεύει στις υψηλές επιδόσεις, τη συνεχή κατάρτιση των εργαζομένων και στις βέλτιστες πρακτικές στον κλάδο της τσιμεντοβιομηχανίας.

Το πρόγραμμα στοχεύει στην ανάπτυξη ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων για την εταιρεία, καθώς παρέχει τεχνογνωσία και δίνει τη δυνατότητα για αξιοποίηση της παγκόσμιας εμπειρίας της Lafarge.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ηρακλής Albert Corcos, αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σημασία που έχει για τη Lafarge ο Ηρακλής, στον οποίο έχει ξεκινήσει μία περίοδος μακροπρόθεσμης σταθερότητας. Ο Ηρακλής αποτελεί τη δεύτερη σε παραγωγή επιχειρησιακή μονάδα του Ομίλου Lafarge. Αντιπροσωπεύει το 25% της εξαγωγικής δραστηριότητας τσιμέντου του Ομίλου Lafarge και το 6% της συνολικής παραγωγής τσιμέντου.

«Σήμερα στον Ηρακλή υλοποιούμε ένα μακροπρόθεσμο πρόγραμμα με στόχο οι εργαζόμενοι της εταιρείας να μπορούν να ανταποκρίνονται με επιτυχία στις απαιτήσεις της σύγχρονης, αποτελεσματικής και αποδοτικής επιχείρησης τσιμέντου» τόνισε ο κ. Corcos.

Ο Ομιλος Εταιρειών Ηρακλής διαθέτει τρία εργοστάσια παραγωγής τσιμέντου στην Ελλάδα (Βόλος, Μηλάκι, Χαλκίδα). Η συνολική παραγωγική δυνατότητα φτάνει τα 9,6 εκατ. τόνους ετησίως, ενώ διαθέτει θυγατρικές εταιρίες, οι οποίες δραστηριοποιούνται στους κλάδους παραγωγής και εμπορίας σκυροδέματος και αδρανών υλικών, κατασκευής και ανέγερσης μεταλλικών κατασκευών, βιομηχανικών αυτοματισμών και ελέγχου συστημάτων παραγωγής και έρευνας και ανάπτυξης.

Πηγή ΑΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα