Παρουσίαση της Πειραιώς Leasing σε διεθνή σύνοδο

Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2003 10:52

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ της Πειραιώς Leasing πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην ετήσια σύνοδο του διεθνούς συνδέσμου εταιρειών χρηματοδοτικών μισθώσεων IFLA (International Financial Leasing Association) που πραγματοποιήθηκε στο Δουβλίνο.

Στον IFLA μετέχουν θυγατρικές εταιρείες leasing σημαντικών τραπεζών, όπως η Fortis Lease, η βρετανική Lombard, η ολλανδική Amstel Lease του ομίλου ABN-Amro, η γαλλική BNP Paribas Lease, η φινλανδική Nordea Finance, η ιταλική Agrileasing και άλλες.

Σκοπός του συνδέσμου είναι η ανταλλαγή τεχνογνωσίας, η ενημέρωση επί των εξελίξεων της αγοράς χρηματοδοτικών μισθώσεων σε τοπικό και διεθνές επίπεδο και η συνεργασία σε μεγάλα έργα χρηματοδότησης που αφορούν το leasing.

Μετά από έρευνα της εγχώριας αγοράς χρηματοδοτικών μισθώσεων, ο IFLA επέλεξε να απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής στην Πειραιώς Leasing, βασιζόμενος στη δυναμική της ανάπτυξη, στη θέση που κατέχει στην αγορά, στην κερδοφορία και στην ποιότητα των οικονομικών της στοιχείων.

Εξ' άλλου, σήμερα ολοκληρώνεται στην Αθήνα η επιχειρησιακή συνάντηση της International Fleet Services-IFS (πρώην EFFAM), στην οποία συμμετέχει η θυγατρική εταιρεία της Πειραιώς Leasing στον τομέα χρονομίσθωσης αυτοκινήτων «Πειραιώς Best Leasing».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα