Συνεργασία μεταξύ Θεμελιοδομής - Village Roadshow Operations Greece

Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2003 13:53

Μνημόνιο συνεργασίας με τη Village Roadshow Operations Greece υπέγραψε η Θεμελιοδομή για ακίνητό της στην Καβάλα.

Η Θεμελιοδομή προχωρά στην ανάπτυξη του διατηρητέου ακινήτου ιδιοκτησίας της στο κέντρο της Καβάλας, γνωστού ως πρώην καπναποθήκες ΣΕΚΕ, σε πρότυπο εμπορικό - ψυχαγωγικό κέντρο, αρχίζοντας με την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας για μίσθωση από τη Village Roadshow Operations Greece S.A του πολυκινηματογράφου που σχεδιάζεται. Ταυτόχρονα ολοκληρώνονται ο σχεδιασμός των υπόλοιπων χρήσεων και οι διαπραγματεύσεις με άλλες επιχειρήσεις που θα φιλοξενηθούν στο συγκρότημα.

Το συγκρότημα περιλαμβάνει τέσσερα πέτρινα διατηρητέα κτίρια καπναποθηκών και αποτελεί σημείο αναφοράς και ορόσημο για την Καβάλα, ενώ παράλληλα βρίσκεται στο κέντρο της εμπορικής και ψυχαγωγικής ζώνης της πόλης. Το νέο, αναπαλαιωμένο συγκρότημα θα έχει 12.000 τ.μ. ανωδομής και 8.000 τ.μ. υπόγειου χώρου, δημιουργώντας 250 θέσεις στάθμευσης.

Ειδικότερα η Θεμελιοδομή συμφώνησε να μισθώσει στη Village Roadshow Operations Greece, για δεκαοκτώ έτη, το 1/3 του συγκροτήματος όπου θα δημιουργηθούν πέντε κινηματογραφικές αίθουσες. Εκτός από τις αίθουσες πρόκειται να δημιουργηθούν χώροι για την εγκατάσταση επιχειρήσεων ψυχαγωγίας, εμπορικών καταστημάτων, υπηρεσιών εστίασης, γυμναστηρίου, αίθουσας bowling, και άλλων συναφών.

Οι παραπάνω εγκαταστάσεις πρόκειται να κατασκευαστούν διατηρώντας το ύφος και την αισθητική του παλαιού κτιρίου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα