Eργο στη Ρουμανία ανέλαβε η European Profile

Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2003 15:22

Την υλοποίηση του έργου: «Εκπαίδευση αναβάθμιση δεξιοτήτων για την παροχή κοινωνικών υπηρεσιών στη Ρουμανία» ανέλαβε κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού η εταιρεία συμβούλων European Profiles Α.Ε., μέλος του Ομίλου της Quality & Reliability A.E.

Το έργο, ύψους 953.000 ευρώ, είναι διάρκειας 18 μηνών, χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα PHARE της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με την εταιρεία 01- Πληροφορική και τη γαλλική εταιρεία Louis Berger S.A.

Το βασικό αντικείμενο του έργου είναι η αναβάθμιση των γνώσεων και δεξιοτήτων 800 ατόμων που εργάζονται στο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Ρουμανίας σε 11 περιφέρειες της χώρας, καθώς και σε οργανισμούς (Ο.Τ.Α., Μ.Κ.Ο. κ.α.) που παρέχουν υπηρεσίες πρόνοιας.

Η εκπαίδευση θα καλύψει τις νέες θεσμικές αλλαγές του υπουργείου καθώς και σύγχρονες μεθόδους λειτουργίας των νέων θεσμών. Απώτερος σκοπός του έργου είναι να παραχθεί εκπαιδευτικό υλικό το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την εκπαίδευση όλων των σχετικών υπαλλήλων του υπουργείου.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΚΟΥΑΛ



Σχολιασμένα