Stanleybet International Ltd: Eνδιαφέρον για είσοδο στην ελληνική αγορά

Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2003 16:58

Ενδιαφέρον για τη δραστηριοποίησή της στην ελληνική αγορά εξεδήλωσε η βρετανική επιχείρηση στοιχημάτων Stanleybet International Ltd, θυγατρική της εισηγμένης στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου Stanley Leisure plc.

Τόσο σε ανακοίνωσή της προς τον Τύπο όσο και σε πληρωμένη καταχώρηση στις ελληνικές εφημερίδες, η εταιρεία επισημαίνει ότι στις 6 Νοεμβρίου το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο με απόφασή του αναγνώρισε το δικαίωμα της εταιρείας να προσφέρει υπηρεσίες στοιχημάτων αθλητικών αγώνων στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η μητρική Stanley Leisure δραστηριοποιείται στον χώρο των καζίνων (διαθέτει συνολικά 41) και των στοιχημάτων (διαθέτει 1.000 καταστήματα στοιχημάτων στις Βρετανικές Νήσους, την Ιταλία, την Κροατία και τη Ρουμανία). Η εταιρεία έχει 50ετή εμπειρία στη βιομηχανία στοιχημάτων και το 1996 αποφάσισε να επεκτείνει τις επιχειρήσεις της στη Δυτική Ευρώπη δημιουργώντας αρχικά την κοινοπραξία Stanley International Betting, η οποία πρόσφατα μετονομάστηκε σε Stanleybet International.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωσή της, στόχος της εταιρείας είναι «να συζητήσει την κατάσταση με τις Αρχές και το μονοπώλιο προμηθευτών της Ελλάδος προκειμένου να αναζητηθούν τρόποι για τη δημιουργία ανταγωνισμού στην ελληνική αγορά παρέχοντας στον καταναλωτή πολύ καλύτερα προϊόντα και μεγαλύτερη ποικιλία».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα