Έργο 6,6 εκατ. δολ. στη Σαουδική Αραβία ανέλαβε η Intracom

Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2003 13:07

Το έργο της υλοποίησης του Συστήματος Διαχείρισης και Ανάλυσης Σηματοδοσίας CCS Νο 7 (SS7-MAS) των δικτύων Σταθερής (PSTN) και Ασύρματης (GSM) τηλεφωνίας του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών της Σαουδικής Αραβίας (Saudi Telecommunications Company - STC) ανέλαβε η Intracom μετά από διεθνή μειοδοτικό διαγωνισμό.

Στο πλαίσιο του έργου, ύψους 6,6 εκατ. δολ., θα παρασχεθούν ο σχετικός εξοπλισμός, η πλατφόρμα λογισμικού και υπηρεσίες υλοποίησης, υποστήριξης και εκπαίδευσης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Intracom, το Σύστημα Διαχείρισης και Ανάλυσης Σηματοδοσίας, το οποίο βασίζεται στην OSS λύση acceSS7 του οίκου Agilent Technologies, αντλεί δεδομένα από τις υπάρχουσες ζεύξεις σηματοδοσίας Νο 7 ενός δικτύου, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη εικόνα των κλήσεων και υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο.

Παρόμοιο σύστημα, του ίδιου κατασκευαστή, λειτουργεί ήδη με επιτυχία σε περισσότερους από 140 τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο, όπως France Telecom και Orange (Γαλλία), Telecom Italia (Ιταλία), Vodafone (Αγγλία), KPN (Ολλανδία), Sprint, ΑΤ&Τ, Bell South (HΠΑ), NTT (Ιαπωνία), Τelstra (Αυστραλία), κ.α.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα