Επιτυχής η ημερίδα της «Ν» στο Ηράκλειο

Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2003 21:51

Σε μία περίοδο, που η Ελλάδα προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου διαμορφώνουμε ένα αισιόδοξο μέλλον, είναι η ώρα ν' αξιοποιήσει ο επιχειρηματικός κόσμος τις νέες δυνατότητες, που του προσφέρονται.

Τα παραπάνω ανέφερε ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Χ. Πάχτας απόψε στο Ηράκλειο που παραβρέθηκε σε εκδήλωση που οργάνωσε η εφημερίδα «Ναυτεμπορική» με θέμα «Οι νέοι τρόποι χρηματοδότησης των επιχειρήσεων στο πλαίσιο της διεθνοποιημένης οικονομίας, σε συνδυασμό με το αναπτυξιακό νόμο και τα ΚΠΣ».

Στην ίδια εκδήλωση ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Εθνικής Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας Ηλίας Καλλιώρας αναφέρθηκε στα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων απέδωσε ευθύνες στην κυβέρνηση για αυτά και τόνισε ότι υπάρχει πρόβλημα επιβίωσης των ΜΜΕ ενώ ανέφερε ότι το μέλλον τους κάθε άλλο πάρα είναι ευοίωνο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Γιώργος Ξυλούρης, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου και των παραγωγικών τάξεων, ο Γενικός Διευθυντής της «Ναυτεμπορικής» Γιάννης Περλεπές, ενώ τη συζήτησε συντόνιζε ο ανταποκριτής της εφημερίδας Λ.Βαρδάκης.

Πηγές: ΑΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα