X.A. - Aποφάσεις

Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2003 10:37
UPD:10:42

Το Δ.Σ. του Χ.Α.Α. ενέκρινε κατά την σημερινή του συνεδρίαση το ενημερωτικό δελτίο της κάτωθι εισηγμένης εταιρείας:

1. «LogicDIS A.E.», για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της «INFORMATION DYNAMICS A.E.».

Σύμφωνα με τα ενημερωτικά δελτία που εγκρίθηκαν:

· Η εταιρεία «LogicDIS A.E.» προβαίνει σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου εκδίδοντας 4.817.794 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας € 0,41 τις οποίες θα λάβουν οι μέτοχοι (πλην μετόχου LogicDIS A.E.) της απορροφώμενης «INFORMATION DYNAMICS A.E.» (1 παλαιά μετοχή θα ανταλλαγεί με 0,6554821769 νέες μετοχές). Οι μέτοχοι της απορροφώσας εταιρίας «LogicDIS A.E.» θα διατηρήσουν τον αριθμό των μετοχών που κατέχουν (70.856.620 κοινές ονομαστικές μετοχές) με νέα ονομαστική αξία € 0,41.

Το Δ.Σ. του Χ.Α. ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση:

· Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 8.558.800 νέων δωρεάν κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «ΕΛΤΟΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε.».

Επίσης το Δ.Σ. του Χ.Α. αποφάσισε :

Α) Την άρση του καθεστώτος "υπό επιτήρηση" των μετοχών της εταιρίας «ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ A.Β.E.Τ.Ε.» και την επαναφορά τους από σήμερα 27/11/03 σε κανονικό καθεστώς διαπραγμάτευσης (στο χρονισμό της 3ωρης συνεχούς διαπραγμάτευσης), καθόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις της απόφασης 64/29-3-2001.

Β) Tην έξοδο των μετοχών της εταιρίας «ΒΕΡΝΙΚΟΣ ΚΟΤΤΕΡΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.» από την ειδική κατηγορία διαπραγμάτευσης "Χαμηλής Παραγωγικής Δραστηριότητας" και την ένταξη τους σε κανονικό καθεστώς διαπραγμάτευσης (στο χρονισμό της 3ωρης συνεχούς διαπραγμάτευσης), από σήμερα 27/11/03, σύμφωνα με την απόφαση 96/2003.

Γ) Την αναπροσαρμογή του υποκείμενου Δείκτη FTSE/Mid-40 στο δεκαπλάσιο της τιμής του. Αρχικά θα πραγματοποιηθεί διπλασιασμός του μεγέθους του συμβολαίου για τα ΣΜΕ και δικαιώματα στον FTSE/Mid-40. Στο επόμενο στάδιο θα αναπροσαρμοσθούν τα κάτωθι χαρακτηριστικά των προϊόντων βασισμένων στο δείκτη FTSE/Mid-40:

- Η βάση του δείκτη δεκαπλασιάζεται

- Το μέγεθος του συμβολαίου υποδεκαπλασιάζεται για όλες τις σειρές διαπραγμάτευσης παραγώγων

- Οι τιμές εξάσκησης όλων των δικαιωμάτων προαίρεσης στο δείκτη FTSE/Mid-40 δεκαπλασιάζεται



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα