Μείωση κερδών για την Axon Α.Ε.

Πέμπτη, 04 Δεκεμβρίου 2003 13:30

Μειωμένα είναι τα αποτελέσματα τρέχοντος εξαμήνου της Axon A.E. σε σχέση με το αντίστοιχο του προηγουμένου έτους, λόγω της μείωσης των χρηματοοικονομικών εσόδων από τη μη αξιοποίηση του χαρτοφυλακίου της εταιρείας. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, τα ενοποιημένα έσοδά της για την χρήση 2003 αναμένεται να ανέλθουν σε 118,5 εκατ. ευρώ περίπου και τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων και δικαιώματα θα ανέλθουν σε 28 εκατ. ευρώ περίπου.

Η Axon γνωστοποίησε ότι η θυγατρική εταιρεία SONAK A.E.B.E., η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρονικών και της πληροφορικής, υπέγραψε τον Ιούνιο του 2003 πέραν των τρεχουσών, δύο συμβάσεις ύψους 26 εκατ. ευρώ και 33 εκατ.ευρώ με την κατασκευάστρια εταιρεία των αρμάτων Leopard II, Krauss Maffei Wegman (KMW), και αναμένεται για το 2003 να πραγματοποιήσει έσοδα 30 εκατ.ευρώ περίπου και κέρδη 12,5 εκατ. ευρώ περίπου αντιστοίχως.

Επιπροσθέτως, η θυγατρική εταιρεία Murloch L.T.D. ολοκλήρωσε και την πώληση του τρίτου αεροσκάφους στην Chautauqua Airlines η οποία προσφάτως είχε αγοράσει και τα υπόλοιπα δύο αεροσκάφη, ολοκληρώνοντας έτσι την μέχρι σήμερα παρουσία της στον αεροπορικό χώρο και απαλλάσσοντας παράλληλα την εταιρεία από χρηματοοικονομικές δαπάνες και τραπεζικές υποχρεώσεις.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα