Το νέο δ.σ. της Intracom

Δευτέρα, 08 Δεκεμβρίου 2003 14:02

H έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Intracom, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Παιανία, ενέκρινε την τοποθέτηση στο ενδεκαμελές διοικητικό συμβούλιο της εταρείας, των κ.κ.:

· Δρ. Volker Jung, ως μη εκτελεστικού μέλους. Ο κ. Jung διετέλεσε από το έτος 1992 έως 30 Αυγούστου 2003 μέλος του Δ.Σ. της SIEMENS A.G. και από το έτος 1998 είχε την ευθύνη στους τομείς τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής της εταιρείας

· Χρήστου Χατούπη ως εκτελεστικού μέλους. Ο κ. Χατούπης είναι Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών INTRACOM και έχει διατελέσει μέλος δ.σ. INTRACOM.

Στο πλαίσιο της έκτακτης γενικής συνέλευσης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της INTRACOM κ. Σ. Κόκκαλης πληροφόρησε τους μετόχους ότι την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας.

Μετά από πρόταση του προέδρου, εξελέγη ομόφωνα στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας ο κ. Γ. Δεληγιάννης, μέλος του Δ.Σ. της INTRACOM και επικεφαλής μέχρι σήμερα του τομέα Πληροφορικής της εταιρείας.

Κατόπιν αυτού, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της INTRACOM συγκροτείται από τους εξής:

Σ. Κόκκαλης Πρόεδρος

Κ. Δημητριάδης Α’ Αντιπρόεδρος

Κ. Τσουκαλίδης Β΄ Αντιπρόεδρος

Ν. Τζαβέλλα Γ΄ Αντιπρόεδρος

Γ. Δεληγιάννης Διευθύνων Σύμβουλος

Δρ. V. Jung Μέλος

Καθ. Χρ. Χαλκιάς Μέλος

Δ. Κλώνης Μέλος

Γ. ¶ννινος Μέλος

Δ. Χατζηγρηγοριάδης Μέλος

Χρ. Χατούπης Μέλος



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα