Intralot: Σύμβαση στη Χιλή

Τρίτη, 09 Δεκεμβρίου 2003 15:31
UPD:15:36

Σύμβαση με τον κρατικό οργανισμό της Χιλής 'Polla Chilena de Beneficencia' υπέγραψε η Intralot για την οργάνωση, λειτουργία και διαχείριση (risk management) παιχνιδιών στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης. Επιπλέον, η εταιρεία θα επιλέγει τους αγώνες των δελτίων, τις αποδόσεις και θα συμβουλεύει τον οργανισμό σε θέματα marketing του προϊόντος, όπως διαφήμιση, merchandising, κλπ.

Η σύμβαση είναι εξαετούς διάρκειας με δικαίωμα ανανέωσης δύο χρόνων, ενώ την εκτέλεση του έργου θα αναλάβει η Intralot de Chile, θυγατρική του Ομίλου στη Χιλή, σε συνεργασία με την Εταιρία Στοιχημάτων, την εξειδικευμένη εταιρία του ομίλου στην οργάνωση του προκαθορισμένου στοιχήματος.

Η έναρξη λειτουργίας των παιχνιδιών εκτιμάται ότι θα πραγματοποιηθεί εντός του πρώτου εξάμηνου του 2004 και οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής μέσω του δικτύου πωλήσεων (πρακτορεία) του κρατικού οργανισμού, καθώς και μέσω εναλλακτικών δικτύων πώλησης (Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία). Τα πρώτα παιχνίδια που θα διατεθούν θα περιλαμβάνουν αγώνες ποδοσφαίρου, τένις και Formula 1.

Η Χιλή, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Intralot, γίνεται η πρώτη χώρα της Λατινικής Αμερικής που θα διαθέτει αθλητικό στοίχημα προκαθορισμένης απόδοσης από κρατικό οργανισμό τυχερών παιχνιδιών. Η συμφωνία, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, αποτελεί ένα σημαντικό πρώτο βήμα για την εξάπλωση της Intralot σε παιχνίδια στοιχημάτων και στην υπόλοιπη Λατινική Αμερική, όπου το ποδόσφαιρο κι άλλα αθλήματα είναι ιδιαίτερα λαοφιλή.

«Η κίνηση αυτή είναι σύμφωνη με τη στρατηγική της εταιρείας για διεθνή επέκταση και καταδεικνύει την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει και την ανταγωνιστικότητά της, αποτελώντας one-stop-shop για κρατικούς οργανισμούς τυχερών παιχνιδιών που αναζητούν τρόπους βελτιστοποίησης της λειτουργίας τους και προσέλκυσης του ενδιαφέροντος των παικτών», καταλήγει η ανακοίνωση της Intralot.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα