Νέο προϊόν ομαδικής ασφάλισης από την Allianz

Τρίτη, 09 Δεκεμβρίου 2003 16:52

Τη διάθεση ενός νέου προϊόντος ομαδικής ασφάλισης, του «All Synergon», όπου η συνταξιοδοτική παροχή παίζει πρωτεύοντα ρόλο, ανακοίνωσε σήμερα η Allianz.

Απευθύνεται σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που ενδιαφέρονται να καλύψουν τις ανάγκες σύνταξης, περίθαλψης και προστασίας του προσωπικού τους. Στα χαρακτηριστικά του νέου προϊόντος περιλαμβάνονται οι ατομικοί αποταμιευτικοί λογαριασμοί, οι επιλογές στην επενδυτική διαχείριση, η δυνατότητα επέκτασης των παροχών υγείας και προστασίας για κάθε μέλος, το δικαίωμα μετατροπής σε ατομικό συμβόλαιο κλπ.

Οπως ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο διευθυντής ομαδικών ασφαλίσεων και αντασφαλειών Ζωής, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, οι γενικές ασφαλίσεις στην Ελλάδα παρουσιάζουν άνοδο 75% στο πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα, και οι προοπτικές ανάπτυξης είνια ευοίωνες.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Allianz στην Ελλάδα Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου επισήμανε ότι η σε παγκόσμιο επίπεδο η Allianz αποτελεί την πρώτη ασφαλιστική εταιρεία στον κόσμο και την δεύτερη στην διαχείριση κεφαλαίων με 1,2 τρισ. ευρώ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα