European Profiles ΑΕ : Εργο 478.000 ευρώ στη Σλοβακία

Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2003 14:18

Εργο ύψους 478.000 ευρώ κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού ανέλαβε στη Σλοβακία η εταιρεία συμβούλων European Profiles ΑΕ, μέλος του Ομίλου της Quality & Reliability AΕ.

Το έργο, που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα PHARE της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με τo Iνστιτούτο Καταναλωτών (INKA) και την αυστριακή εταιρία Hulla & Co. Human Dynamics Berger SA, είναι διάρκειας 10 μηνών.

Κύριοι στόχοι του προγράμματος είναι, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου και αποτελεσματικού συστήματος προστασίας καταναλωτών στη χώρα, η ενίσχυση των διοικητικών της υπηρεσιών για την δημιουργία του απαραίτητου προστατευτικού νομοθετικού πλαισίου και η ευαισθητοποίηση των εγχώριων μη κυβερνητικών οργανισμών (Μ.Κ.Ο.) σε θέματα προστασίας καταναλωτών.

To έργο προβλέπει την υλοποίηση προγραμμάτων μετεκπαίδευσης 365 στελεχών των Υπουργείων Οικονομικών, Υγείας, Εργασίας και Γεωργίας καθώς και στελεχών Μ.Κ.Ο. σε θέματα ελέγχου αγοράς, συνεργασίας συστημάτων, ευρωπαϊκών οδηγιών και νομοθεσίας για την προστασία των καταναλωτών.

Περιλαμβάνει επίσης καθώς και την διεξαγωγή τεσσάρων εκπαιδευτικών αποστολών στην Ελλάδα και Αυστρία.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΚΟΥΑΛ



Σχολιασμένα