Arrow και Εξέλιξη: Ανακοίνωση για ασφαλιστικά μέτρα κατά ΕΤΒΑ

Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2003 20:14

«Οι εισηγμένες εταιρείες ARROW A.E. ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ και ΕΞΕΛΙΞΗ Α.Ε.Ε.Χ. γνωστοποιούν τα ακόλουθα:

Σε συνέχεια της από 10/12/2003 κοινοποίησης προς εσάς της υπ'αριθμ. καταθ. 178356/2003 αιτήσεώς μας ασφαλιστικών μέτρων κατά της ΕΤΒΑBank και της Τράπεζας Πειραιώς και με την οποία ζητάμε τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων προκειμένου να μην ολοκληρωθεί η αποφασισθείσα συγχώνευση των παραπάνω τραπεζών με τη σχέση ανταλλαγής 2,4 προς 1, η οποία είναι σε βάρος των συμφερόντων όλων των μετόχων της μειοψηφίας, σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Η παραπάνω αίτησή μας συζητήθηκε χθες 15/12/03 ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, (διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων).

Κατά τη συζήτηση της παραπάνω αιτήσεως, άσκησαν πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της παραδοχής της αιτήσεώς μας, ως έχοντες έννομο συμφέρον και βλαπτώμενοι μέτοχοι από την συγχώνευση α) το Ελληνικό Δημόσιο ως μέτοχος της ΕΤΒΑ με ποσοστό 7,48% β) η Αγροτική Τράπεζα ως μέτοχος της ΕΤΒΑ με ποσοστό 10% περίπου καθώς και άλλοι μέτοχοι. (επισυνάπτεται φωτοτυπία της πρώτης σελίδας της αίτησης με τις σχετικές σημειώσεις του δικάσαντος Προέδρου Πρωτοδικών).

Το Δικαστήριο επεφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφασή του σε μεταγενέστερο χρόνο και έδωσε προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2003, προκειμένου να κατατεθούν τα σημειώματα των αντιδίκων μερών με τους ισχυρισμούς και τις θέσεις τους σχετικά με την αίτηση και τη διεξαγωγή της δίκης».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΕΙΡ



Σχολιασμένα