Η Χαλυβδοφύλλων ιδρυτικό μέλος του Ελληνο-Γιουγκοσλαβικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου

Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2002 15:55

Ιδρυτικό μέλος του Ελληνο-Γιουγκοσλαβικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΕΓΕΒΕ), αποτελεί και επίσημα η Χαλυβδοφύλλων Α.Ε.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Χαλυβδοφύλλων Α.Ε επιδιώκει την ανάπτυξη των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων τόσο στη Γιουγκοσλαβία όσο και στις υπόλοιπες χώρες των Βαλκανίων μέσα και από τη δυναμική, τους στόχους και τις προοπτικές του ΕΓΕΒΕ, ο οποίος δημιουργήθηκε με τη συμμετοχή 40 και πλέον εταιρειών από όλο το φάσμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Ελλάδα.

Στην προσωρινή διοικούσα επιτροπή του Επιμελητηρίου συμμετέχει ο οικονομικός διευθυντής της Χαλυβδοφύλλων Α.Ε. κ. Θεόδωρος Γεωργιάδης.

Η συμμετοχή της εταιρείας στο ΕΓΕΒΕ, τονίζεται στην ανακοίνωση της Χαλυβδοφύλλων Α.Ε., αποτελεί ένα ακόμα βήμα της εταιρείας προς την υλοποίηση της αναπτυξιακής στρατηγικής της, η οποία ξεκίνησε να εφαρμόζεται ήδη από το 2001 με την λειτουργία του νέου υπερσύγχρονου εργοστασίου διέλασης αλουμινίου στα Οινόφυτα Βοιωτίας.

Για την συγκεκριμένη επένδυση που υπάχθηκε εν μέρει στον αναπτυξιακό νόμο 2601/98, η εταιρεία εισέπραξε ήδη την κρατική επιχορήγηση που ανήλθε στα 280 εκατομμύρια δραχμές. Το εργοστάσιο βρίσκεται σε πλήρη παραγωγική λειτουργία και αναμένεται να συμβάλλει στη βελτίωση των οικονομικών μεγεθών της Χαλυβδοφύλλων Α.Ε. κατά την τρέχουσα χρήση.

Παράλληλα, η επιτάχυνση της κατασκευής των οδικών αξόνων στην Ελλάδα και τις χώρες της περιοχής (Ισραήλ, Κύπρος κλπ.) προσθέτει διαρκώς νέες παραγγελίες στον τομέα στηθαίων, γεγονός το οποίο, όπως υπογραμμίζεται, θα αποτυπωθεί επίσης στα αποτελέσματα της εταιρείας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα