Η Intracom επίσημο μέλος του αμερικανικού οργανισμού USTOA

Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2002 11:00

ΕΠΙΣΗΜΟ μέλος του οργανισμού USTOA (United States Tour Operators Association) ανακηρύχθηκε η Intracom μετά την ανοδική πορεία του τουριστικού πακέτου λογισμικού FirstClass Systems στην αμερικανική αγορά.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Intracom, ο USTOA (http://www.ustoa.com) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, σκοπός του οποίου είναι να ενημερώνει όλους τους αρμόδιους φορείς για επίκαιρα θέματα που αφορούν τον τουρισμό, να προστατεύει τα ταξιδιωτικά γραφεία και το κοινό από πιθανά προβλήματα οικονομικού χαρακτήρα, να μεριμνεί και να διαφυλάττει το υψηλό επίπεδο των προσφερομένων υπηρεσιών και να προωθεί και να ενισχύει τον παγκόσμιο τουρισμό. Ανάμεσα στα μέλη του υγκαταλέγονται κορυφαία ονόματα από το χώρο των «Tour Operators» όπως: Abercrombie & Kent, American Express Vacations, GoGo Worldwide Vacations κλπ.

Όπως δήλωσε και ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Εργασιών του τομέα Τουριστικών Πληροφορικών Συστημάτων της Intracom κ. Λάμπρος Παπασπύρου: «η ένταξή μας στον οργανισμό USTOA αποδεικνύει τη διεθνή αναγνώριση που απολαμβάνει η Intracom και το προϊόν FirstClass Systems στον τομέα των συστημάτων διαχείρισης, προώθησης και διανομής ταξιδιωτικών και τουριστικών υπηρεσιών, ενώ παράλληλα προάγει την προοδευτική διείσδυση και εδραίωσή του στην αμερικάνικη αγορά»



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα