Optical Media Production: Ανάθεση έργου 13 εκ. ευρώ στην Κ. Μπαλάφας ΑΤΕ

Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2002 17:44

Στη Θήβα Βοιωτίας, θέση Χάλκο, θα κατασκευαστούν οι νέες εγκαταστάσεις της Optical Media Production Europe ΑΒΕΕ. Η ανέγερση του νέου εργοστασίου ανατέθηκε στην τεχνική εταιρεία Κ. Μπαλάφας ΑΤΕ.

Το συγκρότημα, σε γήπεδο 65.000 τ.μ., θα περιλαμβάνει την κατασκευή κτιρίων, βιομηχανοστασίου, αποθηκών, γραφείων διοίκησης καθώς και όλων των υπολοίπων αναγκαίων ειδικών εγκαταστάσεων, καλύπτοντας συνολικά 16.000 τ.μ. Το κόστος κατασκευής θα ανέλθει στα 13 εκατ. ευρώ, ενώ το συνολικό κόστος της επένδυσης θα ξεπεράσει τα 25 εκατ. ευρώ. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Μάρτιο του 2003.

Η Optical Media Production Europe ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2002 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή μέσων ψηφιακής αποθήκευσης (cd-r, cd-rw, dvd-r, dvd-rw), multimedia packaging, smart cards και PF Labels) και αποτελεί θυγατρική της Intersonic SA, της οποίας την πλειοψηφία (51%) κατέχει η Despec Technology Holdings SA.

Η εταιρεία έχει συντάξει επιχειρηματικό σχέδιο με βάση το οποίο μέχρι το 2005 θα έχει εγκαταστήσει πάνω από 80 γραμμές παραγωγής και θα παράγει πάνω από 350 εκατ. τεμάχια τον χρόνο, ποσότητα που αντιστοιχεί στο 2% της παγκόσμιας παραγωγής, τα οποία θα εξάγει σε ποσοστό άνω του 95%.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα