Συνεργασία των ομίλων Fourlis και Sfakianakis

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2002 12:43

Σε συμφωνία συνεργασίας προχώρησαν ο όμιλος Fourlis και ο όμιλος Sfakianakis με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας ταχυμεταφορών Speedex (μέλος του ομίλου Fourlis).

Συγκεκριμένα, ο όμιλος Sfakianakis συμμετέχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Speedex, σύμφωνα με σχετική απόφαση της γενικής συνέλευσης των μετόχων της στις 14/2/2002.

Oπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του ομίλου Fourlis, με την είσοδο του ομίλου Sfakianakis στη μετοχική σύνθεση της Speedex η τελευταία αποκτά τη δυνατότητα να αναπτύξει σημαντικές συνέργιες που θα ενισχύσουν την παρουσία της στον κλάδο των υπηρεσιών ταχυμεταφοράς.

Τα κεφάλαια της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της Speedex θα διατεθούν για την ολοκλήρωση του επενδυτικού της προγράμματος που έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου δύο χρόνια με στόχο τη βελτίωση της ανταγωνιστικής της θέσης.

Η Speedex, η οποία αποτελεί μέλος του ομίλου Fourlis από το Φεβρουάριο του 2000, διαθέτει περίπου 100 αποκλειστικά σημεία εξυπηρέτησης στην περιφέρεια, συνεργάζεται με την αμερικάνικη Fedex και την General Parcel, ενώ πρόσφατα απέκτησε πιστοποιητικό συστήματος διασφάλισης ποιότητας κατά το διεθνές πρότυπο ISO9001:2000.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΦΡΛΚ



Σχολιασμένα