Ανάληψη ευρωπαϊκού έργου από την Planet Ernst & Young

Τετάρτη, 10 Απριλίου 2002 15:58

Η εταιρεία Planet Ernst & Young ανακοίνωσε ότι ανέλαβε το συντονισμό και την υλοποίηση του ερευνητικού έργου INKASS (Intelligent Knowledge Asset Sharing and Trading), διάρκειας δύο ετών, για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Η ανάθεση του έργου ύψους 3,013 εκατ. ευρώ έγινε από τη Γενική Διεύθυνση «Κοινωνία της Πληροφορίας» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο πλαίσιο του προγράμματος Information Society Technologies (IST). Το έργο INKASS αφορά στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την πιλοτική εφαρμογή μιας καινοτόμου ηλεκτρονικής αγοράς (marketplace) για αγοραπωλησίες προϊόντων γνώσης.

Στην ηλεκτρονική αγορά που θα αναπτυχθεί θα δραστηριοποιηθούν η εταιρεία Planet Ernst & Young και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (EBEA). Στο έργο συμμετέχουν επίσης η γερμανική εταιρεία πληροφορικής Empolis, το Γερμανικό Κέντρο Τεχνητής Νοημοσύνης DFKI, το Ινστιτούτο Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών του ΕΜΠ, το Ινστιτούτο Διοίκησης Μέσων και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου του St. Gallen και το Ινστιτούτο Τεχνολογιών Συγκόλλησης (TWI) της Μ. Βρετανίας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα