Βιοκαρπέτ: Σε λειτουργία φ/β σταθμός ισχύος 500 KW

Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2012 16:11

Ολοκληρώθηκε και ετέθη σε οριστική λειτουργία από τις 16/12/2011 ο φωτοβολταϊκός σταθμός ισχύος 500 KW στις στέγες του εργοστασίου της Βιοκαρπέτ στο 5ο χλμ. της παλαιάς εθνικής οδού Λάρισας - Αθηνών, στη Λάρισα, όπως ανακοινώθηκε από την εταιρεία.

Επίσης, βρίσκεται σε εξέλιξη η κατασκευή από τη θυγατρική Εξάλκο ενός φωτοβολταϊκού σταθμού ισχύος 1000 KW στο εργοστάσιο της στο 8ο χλμ. της εθνικής οδού Λάρισας - Θεσ/κης, στη Λάρισα.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή από την Εξάλκο ενός δεύτερου φωτοβολταϊκού σταθμού ισχύος 1000 KW στις στέγες του εργοστασίου της στο 5ο χλμ. της παλαιάς εθνικής οδού Λάρισας - Αθηνών, στη Λάρισα.

Επίσης, η Εξάλκο αναμένει την έγκριση και άλλων τριών φωτοβολταϊκών σταθμών ισχύος 1400 KW που μόλις οριστικοποιηθούν οι διαδικασίες έγκρισης θα εγκατασταθούν στα εργοστάσια της στο 5ο χλμ. της παλαιάς εθνικής οδού Λάρισας - Αθηνών και στο 8ο χλμ. της εθνικής οδού Λάρισας - Θεσ/κης στη Λάρισα.

Σύμφωνα με την εταιρεία, όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση όλων των ανωτέρω ο Όμιλος Βιοκαρπέτ θα διαθέτει φωτοβολταϊκούς σταθμούς συνολικής ισχύος 3900 KW.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΒΙΟΚΑ



Σχολιασμένα