ΧΑΑ-Eταιρικές πράξεις

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2002 10:36

SPACE ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

Οι μετοχές της εταιρίας SPACE ΕΛΛΑΣ Α.Ε. είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α.Α. με νέα ονομαστική αξία μετοχής 0,30 Ευρώ (από 1,20 Ευρώ) και χωρίς το δικαίωμα δωρεάν παραλαβής 3 νέων (ΚΟ) μετοχών για κάθε 1 παλαιά (ΚΟ) μετοχή (SPLIT).

Π. & Κ. ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ Α.Ε.

Οι μετοχές της εταιρίας Π. & Κ. ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ Α.Ε. είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α.Α. με μέγιστο όριο ημερήσιας διακύμανσης της τιμής + 12%, το οποίο κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις επεκτείνεται σε + 18%, αντίστοιχα.

ΡΑΔΙΟ Α. ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ Ε.Ε.Α.Ε.

Οι μετοχές της εταιρίας ΡΑΔΙΟ Α. ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ Ε.Ε.Α.Ε. είναι διαπραγματεύσιμες στος Χ.Α.Α. χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην Α.Μ.Κ. λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση των εταιριών ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΜΟΚΑΣ Α.Ε.Ε. και Β. Γ. ΚΑΣΑΠΟΓΛΟΥ ΕΜΠΟΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ Α.Ε. σύμφωνα με τις σχέσεις ανταλλαγής: α) κάθε μέτοχος της πρώτης απορροφώμενης εταιρίας ανταλλάσσει μία (1) μετοχή που κατέχει με 7,14912 νεοεκδιδόμενες (ΚΟ) μετοχές της απορροφώσας, β) κάθε μέτοχος της δεύτερης απορροφώμενης εταιρίας ανταλλάσσει μία (1) μετοχή που κατέχει με 0,403088 νεοεκδιδόμενης (ΚΟ) μετοχής της απορροφώσας. Επιπλέον, κάθε μέτοχος της απορροφώσας λαμβάνει 1 νέα δωρεάν (ΚΟ) μετοχή για κάθε 25 παλαιές (ΚΟ) μετοχές που κατέχει. Ημερομηνία διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών στο Χ.Α.Α. ορίζεται η 2/5/2002.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΣΠΕΙΣ



Σχολιασμένα