Επισκόπηση οικονομικού Τύπου

Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2012 12:08

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Αναμονή οριστική λύσης για το νέο πακέτο στήριξης".

"Κλίμα αισιοδοξίας για συνολική απόφαση σχετικά με το νέο πακέτο στήριξης της Ελλάδας, επικρατεί στην Αθήνα και τις Βρυξέλλες, εν όψει της κρίσιμης συνεδρίασης των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης την προσεχή Δευτέρα", γράφει στο πρωτοσέλιδό της η «Ν».

Η ΑΞΙΑ:"Βρήκαν λύση που φέρνει... ράλι"

"Τα δύο σενάρια για το Eurogroup: 1.Έγκριση του πακέτου με τμηματική καταβολή και αυστηρή επιτροπεία. 2. Εγκριση των 30 δισ.του PSI και των τόκων του Μαρτίου. Η εναλλακτική λύση για δάνειο-γέφυρα (bridge loan)".

ΕΞΠΡΕΣ: "Απόφαση ενεργοποίησης του πακέτου των 130 δισ. "

"Σε αποφάσεις για το "πακέτο" στήριξης των 130 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα αναμένεται ότι θα καταλήξει το συμβούλιο των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης. Αισιοδοξία Παπαδήμου, Μέρκελ και Μόντι εν όψει της συνεδρίασης του Eurogroup ".

Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Δάνειο μόνο για το χρέος"

"Σε ειδικό λογαριασμό τα 130 δισ.ευρώ. "Βρείτε λεφτά για μισθούς και συντάξεις". Με αυστηρούς όρους κλειδώνει τη Δευτέρα η συμφωνία στο Eurogroup. Εγκρίνεται από το Υπουργικό και κατατίθεται σήμερα στη Βουλή ο νόμος με το πακέτο μέτρων".

ΚΕΡΔΟΣ: "Σαββατοκύριακο κουρέματος"

"Μαραθώνιος τηλεφωνημάτων από τον Πρωθυπουργό στους Ευρωπαίους. Ολοκληρώνεται το PSI, ερωτηματικό η συμμετοχή της ΕΚΤ. Το υπουργκό εγκρίνει την περικοπή των συντάξεων. Με τα μέτρα υπό ψήφισιν πάει ο Βενιζέλος στο Eurogroup της Δευτέρας ".



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα