Χατζηιωάννου: Προς ενοικίαση νέου χώρου γραφείων κεντρικών υπηρεσιών

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012 11:12

Η εύρεση και ενοικίαση χώρου γραφείων κεντρικών υπηρεσιών και η ανάκτηση των πληροφοριακών συστημάτων αποτελεί προτεραιότητα της διοίκησης της Χατζηιωάννου ΑΒΕΕ αυτή τη στιγμή, προκειμένου να συνεχιστούν αδιάκοπα και ανεπηρέαστα οι εργασίες της εταιρείας μετά την εμπρηστική επίθεση που δέχθηκε η έδρα της στην Ανθούσα.

Αυτό αναφέρει η εταιρεία σε σημερινή ανακοίνωσή της, σημειώνοντας πως, παράλληλα, υπάρχει συνεργασία με τις εμπλεκόμενες ασφαλιστικές εταιρείες προκειμένου να πιστοποιηθεί το ύψος των ζημιών και να προχωρήσει η καταβολή των σχετικών αποζημιώσεων το συντομότερο δυνατόν.

Υπενθυμίζεται ότι από την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 13ης Φεβρουαρίου 2012 τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας υπέστησαν εξαιρετικά σημαντικές ζημιές.

Η Χατζηιωάννου διευκρινίζει ότι ο εξοπλισμός που βρίσκονταν στα γραφεία της ήταν πλήρως ασφαλισμένος. Η αναπόσβεστη αξία κτήσης του παγίου εξοπλισμού των κεντρικών γραφείων, σύμφωνα με τα βιβλία της εταιρείας με ημερομηνία 31/12/2011, εκτιμάται στο επίπεδο των 430 χιλ. ευρώ περίπου. Να σημειωθεί ότι δεν υπήρξαν αξιόλογες μεταβολές στον ανωτέρω εξοπλισμό μεταξύ 31/12/2011 και 13/02/2012.

Η εταιρεία διευκρινίζει επίσης ότι το κτίριο στο οποίο στεγάζονταν τα κεντρικά γραφεία της δεν ήταν ιδιόκτητο. Ως εκ τούτου η οποιαδήποτε αποζημίωση για το ακίνητο καθώς και αποζημίωση διαφυγόντων εσόδων από μισθώματα, δεν αφορά τη Χατζηιωάννου ΑΒΕΕ αλλά τους ιδιοκτήτες του κτιρίου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα