ΙΑΣΩ : Κέρδη 5,7 εκατ. ευρώ το α' τρίμηνο του 2002

Τρίτη, 30 Απριλίου 2002 11:45
UPD:11:48

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟ εμφάνισαν τα αποτελέσματα της εταιρείας ΙΑΣΩ Α.Ε. το πρώτο τρίμηνο του 2002 έναντι της αντίστοιχης περυσινής χρονικής περιόδου. Οπως ανακοινώθηε σχετικά, ο κύκλος εργασιών ανήλθε σε 16,1 εκατ. ευρώ από 13 εκατ. ευρώ το πρώτο τρίμηνο του 2001, σημειώνοντας αύξηση σε ποσοστό της τάξης του 24%. Τα προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων κέρδη εμφανίζονται αυξημένα κατά περίπου 43% φθάνοντας τα 6,4 εκατ. ευρώ, ενώ τα προ φόρων κέρδη διαμορφώθηκαν σε 5,7 εκατ. ευρώ έναντι 3,7 εκατ. το πρώτο τρίμηνο του 2001.

Η σημαντική αυτή άνοδος των μεγεθών της εταιρείας, αναφέρει η διοίκησή της, οφείλεται στη μετακίνηση των μαιευτικών και γυναικολογικών περιστατικών στο ΙΑΣΩ από τη θυγατρική εταιρεία ΗΡΑ, η οποία αναμένεται να λειτουργήσει ως γενική κλινική από το καλοκαίρι.

Με στόχο τη διατήρηση της ηγετικής θέσης στο χώρο της υγείας και τη διαρκή ανάπτυξή της, η εταιρεία προχωρά στην υλοποίηση του επενδυτικού της προγράμματος και στη διοικητική λειτουργική αναδιοργάνωσή της. Στο πλαίσιο του πενταετούς επενδυτικού προγράμματος που υλοποιεί, ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη εκτός από τις εργασίες στο ΗΡΑ, οι επεκτάσεις στο ΙΑΣΩ και η Παιδιατρική Κλινική.

Παράλληλα, έχουν ιδρυθεί δύο θυγατρικές εταιρείες, οι οποίες πρόκειται να υλοποιήσουν ισάριθμες νέες δραστηριότητες, τη δημιουργία μίας κλινικής στα νότια προάστια της Αττικής και ενός υπερσύγχρονου Κέντρου Αποκατάτασης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα