ΜΒΔΤ: Τέλη Μαΐου η Οικονομική Έκθεση 2011

Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012 15:08
UPD:16:52

Συνεχίζονται οι διαδικασίες αναχρηματοδότησης και αναδιάρθρωσης των υποχρεώσεων της Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική με τις πιστώτριες τράπεζες, όπως σημειώνει η εταιρεία σε σημερινή ανακοίνωσή της.

«Η διοίκηση της εταιρείας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ούτως ώστε να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό», αναφέρει η ΜΒΔΤ, η οποία εκτιμά ωστόσο ότι, λόγω της παρατεταμένης οικονομικής και πολιτικής αβεβαιότητας, οι οποίες επηρεάζουν άμεσα τους χρόνους διαπραγμάτευσης και λήψης αποφάσεων, δεν θα είναι σε θέση να δημοσιοποιήσει την Ετήσια Οικονομική Έκθεση της χρήσης 2011 νωρίτερα από τα τέλη τρέχοντος μηνός.

Στην ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει επίσης ότι η Εκτελεστική Επιτροπή του Οργανισμού Αθήνας, στη συνεδρίασή της την 26/04/2012, αποφάσισε ομόφωνα και ενέκρινε την κατ' αρχή θετική γνωμοδότηση επί των διατάξεων του Προεδρικού Διατάγματος για το Πρόγραμμα της Διπλής Ανάπλασης των περιοχών Βοτανικού - Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

«Η διοίκηση της εταιρείας χαιρετίζει με ικανοποίηση την εξέλιξη αυτή, η οποία επιβεβαιώνει τις προσπάθειές της για την επανέναρξη των εργασιών στο εμπορικό κέντρο συμφερόντων της στην περιοχή του Βοτανικού, καθώς και τη σημασία του Προγράμματος της Διπλής Ανάπλασης για την πόλη της Αθήνας. Εκφράζουμε για άλλη μία φορά την αισιοδοξία μας ότι οι φορείς της Πολιτείας και οι άμεσα εμπλεκόμενοι στο Πρόγραμμα, θα προχωρήσουν τις εναπομείνασες απαραίτητες διαδικασίες μέχρι την αποστολή του Π.Δ. από το ΥΠΕΚΑ στο ΣτΕ προς τελική έγκριση, χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις», επισημαίνει η ΜΒΔΤ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα