Σε επέκταση των δραστηριοτήτων της προχώρησε η Louis Catering στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος" με την ανάληψη της διαχείρισης και λειτουργίας ενός ακόμη χώρου εστίασης.
Το νέο εστιατόριο, συνολικής επιφάνειας 200 τ.μ. που θα προσφέρει "a la carte" ελληνική μεσογειακή κουζίνα, αναμένεται να αρχίσει τη λειτουργία του την 1η Ιουλίου 2002. Το "Olive Tree", όπως ονομάζεται το εστιατόριο, χωρητικότητας 90 ατόμων, βρίσκεται στο τρίτο επίπεδο του αεροδρομίου, με θέα στο διάδρομο προσγείωσης και απογείωσης.
Η Louis Catering λειτουργεί στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" το Food Village με έξι χώρους εστίασης και ένα μπαρ στο κυρίως κτίριο των αναχωρήσεων, καθώς και το Louis Express στο κτίριο Satellite.
Σύντομα αναμένεται να λειτουργήσει χώρους εστίασης και σε δύο ακόμα αιγυπτιακά αεροδρόμια, στο Σαρμ Ελ Σέιχ και στο Ασουάν. Παράλληλα, δραστηριοποιείται και σε μεγάλα εμπορικά κέντρα της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας και της Βαρσοβίας.