Εγκρίθηκε η επιστροφή κεφαλαίου 0,52 ευρώ στους μετόχους του Ιασώ

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2002 16:18

Μερισματική απόδοση ιδιαίτερα ικανοποιητική έχει η μετοχή του Ιασώ, αφού φτάνει το 9%, όπως επισημάνθηκε από τον πρόεδρο Α. Χανδακά και τα στελέχη της διοίκησης κατά τη διάρκεια της τακτικής γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Mαϊου.

Η εν λόγω απόδοση οφείλεται στην απόφαση του δ.σ., που εγκρίθηκε από τους μετόχους, για επιστροφή κεφαλαίου από τα αποθεματικά της εταιρείας. Η επιστροφή κεφαλαίου φτάνει τα 0,52 ευρώ.

Εξάλλου η γενική συνέλευση ενέκρινε και τη διανομή μερίσματος 0,16 ευρώ ανά μετοχή, που δικαιούνται οι κάτοχοι των μετοχών του Ιασώ μέχρι την 25-05-02. Από σήμερα η μετοχή διαπραγματεύεται μετά την αποκοπή μόνο του μερίσματος του 2001, ενώ το δικαίωμα στην επιστροφή κεφαλαίου 0,52 ευρώ συνεχίζει να ισχύει μέχρι αποκοπής του δικαιώματος, η οποία αναμένεται να γίνει μέσα στον επόμενο μήνα και θα γνωστοποιηθεί με νέα ανακοίνωση της εταιρείας.

Σε ό,τι αφορά την αναπτυξιακή στρατηγική της εταιρείας υπογραμμίστηκε ότι αυτή επικεντρώνεται στην διατήρηση της θέσης της στον χώρο των ιδιωτικών θεραπευτηρίων, στην περαιτέρω ανάπτυξη σε άλλους τομείς της υγείας στην Αττική, αλλά και σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα