Νέα ασφαλιστική εταιρεία από τον όμιλο Ασπίς

Τετάρτη, 29 Μαΐου 2002 13:17

Με μετοχικό κεφάλαιο 29 εκατ. ευρώ (10 δισ. δρχ.) και αποθέματα 122 εκατ. ευρώ (41,5 δισ. δρχ.) ιδρύθηκε η νέα θυγατρική ασφαλιστική του ομίλουο Ασπίς, με την επωνυμία Commercial Value.

Οπως ανακοινώθηκε σχετικά, πρόκειται για την εταιρεία που προήλθε από τη συγχώνευση των ασφαλιστικών Commercial Union Life και Scoplife, η διαδικασία της οποίας ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2002.

Η Commercial Value με 75.000 πελάτες, 60 υποκαταστήματα, 1.000 ενεργούς ασφαλιστές και συμμετέχοντες στον όμιλο Ασπίς, φιλοδοξεί, επισημάινουν υψηλόβαθμα στελέχη της, να αποτελέσει μια από τις κορυφαίες ασφαλιστικές του κλάδου ζωής στη χώρα μας.

Μιλώντας για τις προοπτικές της νέας ασφαλιστικής εταιρείας, ο γενικός της διευθυντής Παναγιώτης Παλαιολόγος, υπογράμμισε ότι : «Η λέξη αξία (value) χαρακτήρισε τη μέχρι σήμερα πορεία τόσο της Commercial Union Life όσο και της Scoplife, προσθέτοντας ότι με γνώμονα τον ορισμό της λέξης, θεμελιώνουμε τις βάσεις και δημιουργούμε τη νέα εταιερεία, η οποία όντας ενταγμένη στον όμιλο Ασπίς, προδιαγράφει θετική πορεία».

«Αποτελεί θέσφατο η επιτυχία της νέας ασφαλιστικής του ομίλου, δεδομένης της ύπαρξης ισχυρού management, αλλά και της προσφοράς προϊόντων υψηλής ποιότητας και προοπτικής», δήλωσε ο πρόεδρος του ομίλου, Παύλος Ψωμιάδης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα